Galleri: Bieber til grin på de sociale medier

Det kommer næppe som den store overraskelse, at Justin Bieber - der kan takke de sociale medier for sin store succes – lige nu er et af de helt store samtaleemner på netop de sociale medier.

Det 19-årige teenageidol blev torsdag anholdt af politiet i Miami for at køre ræs i en lejet Lamborghini i påvirket tilstand og er nu sigtet for at have kørt ræs, køre bil med et udløbet kørekort, modsætte sig anholdelse og være påvirket af stoffer og/eller alkohol.

Miami Beach Politi frigav senere på dagen den unge canadiers ’forbryder-foto’ på dets Twitter-konto, og det blev efterfølgende delt med lynets hast på de sociale medier, hvor især hashtagget #freejustinbieber trendede.

Men det er ikke kun Biebers dedikerede fanskare, de såkaldte Beliebers, som på nettet reagerer på anholdelsen. Mange har nemlig også været i gang med Photoshop, og internettet flyder således over med sjove memes af Biebers ’forbryder-foto’ og parodier på hans anholdelse.

Du kan se nogle af de sjoveste af dem herunder, hvor især popstjernen Miley Cyrus og Netflix-serien 'Orange Is the New Black' er i fokus.