Galleri: De skæggeste fejl i Apple Maps

Apple bliver i den grad revset for at have lavet en tjeneste, der er langt under standard, men også meget underholdende. Se bare disse eksempler.

Det bliver noget af en rutsjebanetur ved Hoover Dam, USA

Som jeg skrev i min kommentar og første indtryk i går, så gør Apple ikke just et godt indtryk med deres nye iOS 6-opdatering. Selve opdateringen er lille og hofnummeret, Kort, er direkte pinlig.

For at fejre noget så sjældent som et så stort fejltrin fra Apple, har vi via sites og egne oplevelser på kort-tjenesten samlet et lille galleri, som du kan kigge igennem her. 

Vær opmærksom på vejens forløb, når du suser over broen mod Brooklyn i New York

Byen Punta Arenas i Chile er blevet noget reduceret ved en pludselig oversvømmelse åbenbart. Og nej - det er ikke meningen.

"Kære passagerer. Om et øjeblik lander vi i Toronto lufthavn. Vær klar på en noget bumpet landing."

Stakkels japanere

Det kan også være svært at finde Sydneys universitet, hvis man kommer fra Silicon Valley

Det er ikke kun penge i bankerne, der kan forsvinde på Cayman Island

"Hvad var det adressen var?" Her Santo Domingo, hvor der så bor små 700.000 mennesker.

"Så skal du bare dreje til højre af Fucking og fortsætte 10 meter ned af Fucking, hvor Fucking kommer på højre hånd..."

Folk rejser ofte på ferie over grænsen til farverne.

Kilde: The Amazing iOS 6 Maps

38
Kommentarer

Bare lige en kommentar her fra hovedstaden... Google har INGEN konkurrence haft i årevis på dette område. Sattelitfotos i Apple's nye App kan klart blive bedre, men Google's er komplet outdated. Prøv bare som eksempel, at søeg efter Amager Strandpark på maps.google.dk og se en byggeplads, der var ved at tage form i 2005... det er 7 år siden! Kig så på Apple's og se Scala på Axel torv i København - det blev revet ned i sommers, nøjagtig som det ses på deres kort. Google har ingen grund haft til at stramme sig an. Det får de nu og jeg er sikker på at Apple har evnen og viljen til at udfordre dem!

op
77 brugere har stemt

Det er godt at se at Apple holder fast i de bløde kurver...

op
73 brugere har stemt

Til alle dem som påpeger at Google maps også var noget hø da de startede:

Apple konkurrerer ikke med datidens version af Google Maps, men med nutidens. Derfor er argumentet komplet ubrugeligt hvis man prøver at relatere de to produkter op imod hinanden.
Fakta er at Apples produkt er fyldt med en hel del flere fejl end Googles er. Hvilket gør at Googles produkt er bedre. Længere er den ikke.

op
81 brugere har stemt

Der er desværre masser af danske eksempler også: http://seoanalyst.dk/apple-maps-og-ios6-er-ikke-faerdigbagt/

op
68 brugere har stemt

Ved i hvad kære Apple folk og apple fans :)
Nu har bla. Beep rost Apple til skyerne i så lang tid, så jeg syntes det er på tide vi også for den anden side at se. Og jeg syntes det er på tide at folk indser at Apple slet ikke er så fantastisk som rigtig mange går og tror. Så godt gået beep, jeg er glad for at se noget anden end ''Vi elsker alle Apple artikler''

Mht. til den nye kort tjeneste fra apple, så har de nok været lidt for hurtige til at kaste et produkt på gaden efter at de tvang Google maps ud af deres OS :)
Men hvordan så mange fejl er overset eller ignoreret fatter jeg ikke :)

Ærlig talt så håber jeg at kort tjenesten bliver bedre for apple folket, men det ville stadig ikke få mig til at købe apple's produkter. Og da slet ikke til de priser, det er jeg for nærig og klog til :)

God fornøjelse med jeres iPhone 5 når den kommer og i har brugt alle jeres spare penge på den, hvorfor i ikke køber en Android Smart-Phone og en Android Tablet til samme pris som en iPhone fatter jeg ikke, men det er jeres sag ikke min :)

op
77 brugere har stemt

Send den lige videre til TomTom:
© 2006-2012 TomTom. All rights reserved. This material is proprietary and the subject of copyright protection, database right protection and other intellectual property rights owned by TomTom or its suppliers.

op
74 brugere har stemt

Iøvrigt, så er google maps stadig heller ikke helt med fremme i skoene.

Søg på hestvangvej, frederikshavn, og se om i kan kigge gennem skyerne.

op
74 brugere har stemt

Come on apple folk. Selvom jeg langt hen af vejen elsker at læse indlæg, hvor man forsvarer det brand man elsker, så har Apple her lavet en fejl, som aldrig er set fra deres side før. Det er det der gør det sjovt at pløje rundt i det. Selv med antenne fejlen på iphone 4, var der jo en løsning. Man kunne blot droppe at holde mobilen i dødsgrebet, eller montere en bumper, så var man ude over det.
I det her tilfælde har apple igen lavet en kikser, men denne gang har de selv lukket for alternative muligheder.
Det eneste apple skulle ha gjort, var som skrevet længere nede, "lad selv folk vælge". Lav Apple maps som en beta version, og bibehold google maps, indtil man har korttjenesten i topform.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at apple maps nok skal blive super godt, men indtil da, er det bare for dumt helt at udelukke det alternativ, som apple har brugt til dags dato.
Det er mit indtryk at netop apple folket er vant til at deres produkter virker mere eller mindre gnidningsløst, og da netop google og apple er i konkurrence med hinanden, er det fjollet totalt at droppe googlemaps, når ens eget alternativ slet ikke er brugbart. Netop hos apple folket vil dette skabe omtale, da netop den kundeskare slet ikke er vandt til at have markedets dårligste alternativ.
Selv på min Windows phone, har jeg muligheden for at hente google maps appen, hvis jeg nu skulle synes at Nokia maps ikke er godt nok.
Det eneste apple umiddelbart kan gøre nu og her, er at gøre google maps appen tilgængelig igen med det samme. Desværre tror jeg bare at deres træk har gjort google lidt firkantede, for google ved nu, at hvis apple skal have google maps, så bliver det kun i en periode, mens de arbejder på at få apple maps bedre. Google står meget stærkt i den her sag, og det er udelukkende apples fejl, at de gør det.

op
76 brugere har stemt

Forstår ikke hvorfor apple ikke bare kaldte maps for beta som med siri for det er hvad det reelt er - et halvfærdigt program så havde man også været ude over folks forventninger om et perfekt program. Når det er sagt så glæder jeg mig over der endeligt sker noget fornuftigt på maps fronten hos apple, hvorfor betale konkurrenten for deres produkt ?? For os der startede på IOS 6 Beta 1 i juni måned skal det så lige siges at der er sket meget med maps siden da og på meget kort tid så mon ikke vi bare lige skal væbne os med tålmodighed til de bliver færdig med at "filme" verden fra oven så alle de steder med skyer også kommer med og alle fejlene bliver rettet :-))

op
72 brugere har stemt

Google maps på iphonen har ikke udviklet sig i mange år. På trods af fejl er jeg glad for at vi ser forbedringer. Så skal fejlene nok blive rettet med tiden. Lad os se om Apples kort ikke nok skal blive bedre end Googles, og med 8 år gamle fejl og evigt forældede kort, bliver det nemt at overhale inden om.

op
107 brugere har stemt

@mojodk
Hvis du ikke kan tåle at læse hvad jeg skriver så lad være med at læse det IK.
Og nej jeg bliver ikke en gammel sur mand for jeg har ikke en Iphone men en HTC One X der virker perfekt og som har medfødt navigation der bare duer og vi får ikke nedgraderet vores software med en "opdate" skal jeg pille mere såret ;)
Så jeg er glad mand !!!!

op
88 brugere har stemt

Jeg synes ikke at beep er urimeligt hårde ved apple, set i lyset af hvordan brugerne er belevt snydt og i forhold til hvor meget aplle ellers bliver skamrost. Når man er vant til og forventer det perfekte, må man (i bedste Steve Jobs-stil) slå hårdt ned på de små fejl. Det er for mig bare et forsøg fra apples side på at vise selvstændighed i forhold til rivalen Google, samt et pragteksempel på manglende frihed til at vælge selv i apples systemer. Og er man ikke tilfreds med hvad apple byder en, må man jo bare prøve noget nyt.

op
70 brugere har stemt

sjovt at se alle de fandrenge have så numseondt over at Apple vakler

op
77 brugere har stemt

Vi skal lige huske en ting at Apple har ikke lavet kort data men det har Tomtom så fejl er ikke hos Appel men Tomtom.

Appel bruger Tomtom API til deres app.

op
77 brugere har stemt

Brugerne er blevet påtvunget en tjeneste, som er ringere end den de havde. Hvis man bliver påtvunget en ny tjeneste, skal den mache den gamle. Og hvis det er software eller hardware, så skal det klart overgå det gamle. Det er ikke tilfældet her. Derfor ville jeg mene at brugerne får mindre for pengene.

op
78 brugere har stemt

Pressemeddelse fra Apple "må vi præsentere det nyeste af det nyeste Apple maps nu uden farver, vi har valgt denne løsning da vi mener det er et teknologisk fremskridt af dimensioner. I fremtiden kan vi forventes os mere af den slags, f.eks har vi på tegnebrættet at erstatte youtube med Appletube, hvor man så vil være istand til at uploade i det nye sort/hvide format og selvfølgelig som stumfilm (det jo det nyeste)."

Sikke en gang skidt de har lavet, Maps er blevet elendig, batteritiden er væsentlig reduceret på både iPhone og iPad.

op
78 brugere har stemt

Ret skal være ret. Jeg har svært ved at forstå hvorfor det nye apple-maps 3D får på puklen alle vegne for ikke at være gennemført. Google Earth med 8 år på bagen har altid fået roser med på vejen. Her er et eksempel fra 8 år gamle googlemaps, fra en af USAs mest besøgte steder, både på google earth og i virkeligheden, Niagara Falls. Der må virkelig være nogle apple-haters med små sko... Når 2 dage gamle apple maps har fejl, så er det iflg. beep.tv2.dk direkte pinligt... hvad er det så med 8 år gamle google earth?
eksempel - http://www.flickr.com/photos/voetmann/8009374959/sizes/l/in/photostream/

Haters gotta hate...

op
80 brugere har stemt

Har ingen problemer med at finde the university of sydney. Alle de fjollede veje er kun når du går i 3D. Hvis man ser det som man altid har gjort i 2D er der ingen fjollede veje. Tokyo som det forøvrigt staves og santo domingo skal man bare zoome ind en lille smule så ser man alle navne. Men beep har valgt at lukke øjnene for det og køre deres journalistik på en ufaglig måde. Tillykke med jeres nye praktikanter på beep tv2!!!

op
84 brugere har stemt

HAHAHA lidt fjollet kort app fra Apple.. Håber Google er smarte at de smider en Google Maps app på markedet ;)

op
78 brugere har stemt

Advarsel: Ironi kan forekomme.
Apple's Map er ikke perfekt, men så slemt er det altså heller ikke. Men så er det jo FANTASTISK, at vi har Beep, som har så meget styr på deres site, at de både kan indlejre video og vende deres kommentarfelt korrekt. Nå nej!!!

op
76 brugere har stemt

@kurt6624 .. nu slukker du dine gadgets og går ud og får noget frisk luft - du trænger til at komme ud ... ellers ender du som en sur gammel mand.

op
78 brugere har stemt

http://www.dinside.no/902719/apple-svarer-paa-kritikken

"En del av feilene skal allerede ha blitt rettet, blant annet er Berlin flyttet fra Sørpolen til riktig lokasjon i Tyskland."

op
84 brugere har stemt

Tror nogen her på at denne "Kort-tjeneste" var blevet sendt ud til brugerne i den nuværende form hvis Steve Jobs havde set den?? Her synes jeg vi har et meget godt eksempel på at man mangler den kvalitetskontrol som Jobs var garant for.. Iøvrigt synes jeg det er mere end idiotisk at frasige sig en velafprøvet korttjeneste som brugerne har vænnet sig til bare fordi det er konkurrentens... Skoene må trykke svært hos Apple for tiden..

op
78 brugere har stemt

Jeg er helt enig med dig Jonas. Kort App'en skal nok bliver bedre.

op
82 brugere har stemt

Jeg tror problemet består i at Apple fra den ene dag til den anden fjerner eksisterende funktionalitet på folks telefoner og erstatter den med noget som er langt ringere. Det fornuftige ville klart være, at Apple gav folk muligheden for at tilvælge Apple Maps ind til de har udviklet tjenesten.

Kodeordet er her at Apple har fjernet funktionalitet, som folk havde for 48 timer siden. Det er altså ok at give selskabet smæk for sådan en åndsbollet beslutning.
I denne situation plejer selskaber tydeligvis egne interesse, snarere end kundernes, og det kan da ikke være positivt?!?

op
80 brugere har stemt

Jeg synes at Apple boys er kommet frem og tuder lidt nu, TAG NU DEN KIKS OG FLÆB, og når i så har tygget på den kiks så får i det meget bedre.
Eller sagt på MidtJysk " Lev Med Det"
Det der med at Google har lavet kort i 10 år og de var heller ikke gode da de startede nej men det sgu 10 år siden venner så den duer ikke. Og sådan noget lort som det Apple har lavet her bliver man sgu straffet for af kunderne, håber jeg for for deres fans ser jo ikke så godt.
"kærlighed gør en blind"

op
90 brugere har stemt

Enig med Jonas, hvordan så Google maps ud da de var under 1 år gammelt?
Kan man ikke undværere Google maps så lav dog en genvej til fra safari, hvor svært ka det værre.

Beep burde drosle ned på deres uendelige kritik af Apple.

op
76 brugere har stemt

Jeg forstår ikke alt den kritik.
Mapping er noget af det sværeste at lave til en mobil enhed, og Google har været på markedet med deres Maps, i snart et årti. Der er stadig massere af fejl at finde hos Google. Da Google startede med at lave deres kort for 8 år siden var det heller ikke fejlfrit. Men uden deres kunder havde Google ikke haft det detaljerede kort de har idag, de har nemlig været med til at lave fejlrettelser, nøjagtig som man kan på Apples kort.
De er nødt til at starte et sted, og med tiden og brugerens hjælp skal deres kort nok blive en solid løsning.

op
83 brugere har stemt

Synes at Beep hakker meget på Apple fortiden, 3/4 af alle Apple artiklerne fortiden har handlet om hvor dårlig Apple er blevet. Hvad med Android, det er da ikke meget bedre? Og Google Maps var da heller ikke så fejlfri fra starten!

Jeg synes at i burde lave en artikel om det nye AppStore og iTunes, det er jo en stor nyhed-faktisk...

op
78 brugere har stemt

Jeg kan godt nok ikke forstå at når man laver et kort over hele verden, at der så er nogen fejl på. Det er da helt hen i vejret!! Man skulle tro det var nemt at lave et fejlfrit detaljeret verdenskort i første forsøg!!

Jeg synes ikke der er nogen der skal lave noget der konkurrerer med Google produkter. De skal bare ikke have konkurrence. Tror de laver de bedst mulige produkter hvis de ikke får noget konkurrence!!! FY Apple!!

op
83 brugere har stemt

@MarkLundborg: Apple* apple* APPLE* Sgu* Nu hvor du sviner -hele- firmaet til pga fejl, i deres kort... Ja så kunne du i det mindste lære hvordan man staver til "Apple", "sgu" og "langt"...

op
89 brugere har stemt

haha så kan appel folket sq lære det ikke altid appel er det bedste produkt hvis i vil forsvare denne maps fra appel er i sq for lagt ude appel folk som kun ser det fede og bedste i appel mærket.

op
80 brugere har stemt

Sidste billede understøtter bare at græsset altid er grønnere på den anden side, altså hvis man ikke bevæger sig i modsat retning

op
83 brugere har stemt

Rådhuspladsen kommer nu korrekt frem hos mig (næsten, de har lagt den på Vester Voldgade på taxaholdepladserne i stedet for foran rådhuset), så det ser ud til at Apple har rettet det.

Jeg anmeldte de tidligere ti knappenåle som forkerte via "anmeld et problem"-funktionen.

op
104 brugere har stemt

"iOS 6: Google Maps er ude til fordel for vild korttjeneste", ja hvis Apple siger det er det jo sandt !! Man må jo tage sig til hovedet. "Kejserens nye klæder" lever i bedste velgående.

op
80 brugere har stemt

Prøv at søge på rådhuspladsen, og så flyt kortet lidt og søg igen - det giver forskellige resultater

op
79 brugere har stemt

Tror at Apple føler sig godt og grundig trolled lige nu :P

op
78 brugere har stemt

Maps-appen er simpelthen en hån mod brugerne. Som jeg skrev andetsteds:

Jeg kunne fortsætte i evigheder med at skrive spalte op og ned om hvor dårlig korttjenesten er. Prøv at søg på rådhuspladsen og få jer et godt grin. Jeg får 10 forskellige røde knappenåle præsenteret ved en sådan søgning. Ingen af dem er rådhuspladsen!

Rådhuspladsen er praktisk talt pejlingspunktet for alle turister der skal finde rundt i København. Hvad har Apple forestillet sig?... H.C. Andersens Boulevard giver resultater alle mulig andre steder i København - undtagen på H.C. Andersens Boulevard..

op
103 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: