Glem iPhone 5S: Her er iPhone 6

(RETTET) Man skulle måske tro, at rygterne lagde sig efter en hidsig Apple-tid, hvor både iPad, Macs og iPhones er blevet fornyet og butikkerne næsten har for travlt med at sælge de nye enheder til det hungrende tech-folk.

Men designeren Martin Hajek lader sig tydeligvis ikke kue af tiden, og har i stedet lavet endnu et rygtedesign - denne gang på den næste iPhone, der meget vel først vil blive lanceret om et år. Men hvis du ikke gider iPhone 5S eller synes den er kedelig og grim, så kunne du tage et kig på iPhone 6 i stedet.

Én af de elementer, som flere kunder har klaget over eller har følt de mangler med iPhone 5S er skærmen. Den er for lille i forhold til konkurrenterne, og Apple har da heller ikke gjort meget ved skærmstørrelsen siden den første iPhone dukkede op i 2007 (dog fra 3,5 op til 4-tommer).

Men nu er det tid til en større og vildere skærm. 4,8-tommer for at være præcis. I modsætning til den nuværende 4-tommer skærm er der sket lidt. Men hvis det står til Hajek behøver det ikke gå ud størrelsen på selve mobilen, da skærmen går helt ud til kanten.

Ligeledes er designet blevet ændret, så det ligner iPad Air og iPad Mini. Og det giver egentlig meget god mening, da de har præcis samme indmad i form af A7-processoren.

Men hvad tror du?