Googles billige streaming-nøgle på vej til Europa

Google Chromecast er en lille streaming-nøgle, som man tilslutter fjernsynet, og som gør det muligt nemt at streame indhold fra computeren eller mobile til fjernsynet. Ny tyder det på, at den er på vej til Europa og forhåbentlig også Danmark.

Ifølge den britiske side Techradar annoncerer Google for en række jobs, der meget vel kunne betyde, at Chromecast er på vej til et globalt marked. Flere af stillingerne er baseret i London, mens der i beskrivelsen af en stilling som product manager for Chromecast baseret i USA står, at man skal være passioneret for lanceringen af forbrugerprodukter på det internationale marked.

I sidste måned gjorde Google Chromecast-app'en tilgængelig over hele verden, hvilket både indikerer, at folk får den skaffet hjem i stort tal fra USA, men også at de vil lancere den internationalt.

Med en pris på blot 35 dollar er Chromecast også en særdeles billig løsning, og i vores egen test af den var det tydeligt, at det er et velgennemtænkt og simpelt produkt. Du kan se vores web-indslag her:

Du kan desuden læse mere om Chromecast her.

Kilde: Techradar