Googles smartphone bliver stor: Nye billeder af Nexus 6

Er du ligesom mig meget betaget af Googles tidligere mobil, Nexus 5, så kan der være god grund til at begynde at glæde sig. Den nye Nexus 6 fra Motorola er nemlig lige på trapperne.

Der er netop landet nye lækkede billeder fra det ellers lukkede @evleaks. De viser en ganske stor Nexus 6, der kører Googles kommende styresystem Android L. Selve modellen skulle minde meget om en af dette års mest anmelder- og bruger-roste smartphones, Moto X. En model vi desværre aldrig så på disse breddegrader.

Men hvis du synes, at iPhone 6 Plus var en lille smule for stor, så vil du mene, at denne model er direkte gigantisk. For det rygtes, at skærmen på den nye Nexus 6 er hele 5,92-tommer. Apple iPhone 6 Plus er på 5,5-tommer til sammenligning.

Derudover har den ud fra billederne fået en lettere blå farve, der gør at den vil skille sig ud fra de nuværende Nexus-modeller og ligge sig tæt op af Motorolas brand.

Alle regner med at både Nexus 6 fra Motorola og den kommende tablet, Nexus 9 fra HTC meget snart vil dukke op til et event.

Vi vil selvfølgelig følge sagen tæt.