GTA tjener over 4 milliarder kroner på en dag

Alle med en spilkonsol har vel på et eller andet punkt set frem til Grand Theft Auto V, der kom ud i tirsdags. Spillet der slår adskillige rekorder har da også fået stor ros med på vejen af næsten alle spilmedier, der udråber det til et af årets bedste spiloplevelser.

Spillet var fem år undervejs og har kostet 260 millioner dollar at producere, der gør det til det dyreste spil nogensinde. Men udviklerne skal ikke frygte ikke at få pengene ind igen. Allerede 24 timer efter salgsstart havde de nået 800 millioner dollar, der gør det til det bedst sælgende spil i selve serien.

Der er stadig en lille vej endnu op til de 1 milliard dollar, som spillet Call of Duty: Black Ops 2 nåede sidste år. Men det var også inden for 15 dage, så meget tyder på, at Rockstar og deres GTA V vil slå den rekord og derved blive det bedst sælgende spil nogensinde.

Til sammenligning i filmens verden skulle der gå 17 dage før Avatar nåede samme milepæl på 1 milliard dollar, så spørgsmålet er nu hvor mange dage, der vil gå før GTA V når det punkt.

Det er en imponerende salgsrekord taget i betragtning af, at de næste-generations konsoller om lidt lander ude i butikkerne, og dette spil ikke er udkommet til PC endnu.

Har du fået købt det og er du glad for det?