Hør gratis musik så længe du vil på Spotify

Spotify har en mission om at lade musikken spille for alle, og det har de den seneste tid gjort et stort nummer ud af. Senest med fornyelserne for deres gratis-abonnement.

De åbnede op for mobilkunderne, der nu kan opleve den gratis musik og i samme ombæring åbnede de også op for danskernes tidsbegrænsning. Selv om historien først får luft i dag i medierne, så kan vi erfare, at danskerne faktisk har haft den mulighed siden december. Norge og USA får eksempelvis først muligheden i dag.

Under alle omstændigheder betyder det, at man ikke længere er begrænset af et vist antal timers musiklytning, hvor man før måtte nøjes med op til 2 timer om ugen og 10 timer om måneden.

Nu kan man lytte så længe man vil på både computeren og på mobilen. I stedet skal man dog stadig forvente annoncer, og på mobilen kan man heller ikke sætte musikken offline. Hvis du gerne vil kunne tilgå din musik selv når du ikke har net, så bliver du nødt til at betale for det.

Med Spotify Premium for 99 kroner om måneden får du adgang til reklamefri afspilning i bedre lydkvalitet og mulighed for at afspille musikken uden netværk på både mobil og tablet.