Hackernes Netflix vil ikke dø

Popcorn Time, som er blevet kaldt hackernes Netflix, har fået en turbulent start, siden tjenesten første gang blev lanceret i sidste uge.

Tjenesten blev hurtigt utrolig populær verden over, fordi den gjorde det muligt at se et kæmpe udvalg af nye og gamle film på en utrolig nem måde. Tilmed gratis.

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, og det er det selvfølgelig også. Det er nemlig et brud på ophavsretten at dele film, som man ikke har rettighederne til.

Derfor har Popcorn Times første uge været præget af stor usikkerhed. Den ene dag fungerede den, som den skulle og den næste dag, var den pist forsvundet.

Til sidst blev den endeligt erklæret død af de argentinske skabere, der havde været udsat for et pres, der leder tankerne hen på det pres Flappy-Bird skaberen, Dong Nguyen, var udsat for, da hans spil var på toppen. Et pres der fik ham til at fjerne sin populære app fra markedet.

Tilbage fra de døde

Men nu er der igen gode nyheder til dem, der ikke har skrupler over at bruge en ulovlig tjeneste som Popcorn Time. Techcrunch.com skriver nemlig i dag, at den kontroversielle tjeneste er genopstået fra de døde.

Det er torrent-siden YTS, der har overtaget projektet og gjort den kontroversielle tjeneste frit tilgængelige igen. Det forlyder at den nye version af den ulovlige tjeneste, er mere interessant end den gamle.

Men hvis man følger den historik, der hidtil har klynget sig til Popcorn Time, går der nok ikke lang tid før den bliver pillet ned igen.