Har du nok Instagram-følgere til at bo gratis her?

Foto: REX/1888

10.000.

Det skal der som minimum stå i kolonnen med følgere på din profil på billeddelingstjenesten Instagram. I hvert fald hvis du vil bo gratis på det nyåbnede hotel 1888 i den australske storby Sydney.

Kan du dokumentere dine evner på sociale medier - og samtidig vælger at følge hotellet på Instagram – giver det nemlig en overnatning kvit og frit, skriver britiske Daily Mail.

Det fem etagers store hotel, der er opkaldt efter det år, hvor den amerikanske kameraproducent Kodak lancerede sit første bokskamera til rullefilm, har de seneste to år været gennem en omfattende ombygning til omkring 169 millioner danske kroner, så det nu er designet til at tilfredsstille rejseglade Instagram-brugere, der er afhængige af at dele billeder med omverdenen.

Således er der gratis WiFi overalt på hotellets område, og hvert af de 90 værelser er udstyret med en iPad, som gæsterne frit kan bruge. Alle værelserne har desuden Instagram-billeder på væggene, mens der findes et særligt sted til at tage selvportrætter – såkaldte 'selfies' – når gæster tjekker ind.

Priserne på værelserne varierer fra omkring 785 til 2.243 danske kroner per nat. Sidstnævnte er for penthouse-suiten. Men du kan altså slippe helt for at betale, hvis du vel og mærke har nok personer, som følger dig.

Du kan se mange flere detaljer fra hotellet ved at søge på hashtagget #1888hotel på Instagram.