Hemmelig ny supermobil koster fra 2.100 kroner

Så blev den hemmelige smartphone, OnePlus One endelig afsløret i Beijing. En smartphone der vil betydeligt mere end mange af sine konkurrenter, og som gør et stort indtryk på specifikationer til prisen.

OnePlus er et nystartet tech-firma, der pludselig dukkede op i december sidste år. Med få udmeldelser og kryptiske informationer fik de hurtigt skabt en hype om deres kommende smartphone OnePlus One.

Den nye smartphone er nu blevet lanceret og afslører en meget imponerende konkurrence-pris. 16GB-versionen kan købes fra blot 2.099 kroner og modellen med 64GB koster blot 2.399 kroner. Det er et godt stykke fra iPhones +5.000 kroners pris.

Det kommer mobilen med

Men hvad får man så? Der er tale om en kraftig smartphone med 2,5GHz SnapDragon 801-processor, en større skærm på 5,5-tommer, der leverer billeder i fuld HD, den kører 3GB RAM, et 13-megapixelkamera og stereohøjtalere leveret af JBL.

Som styresystem kører den CyanogenMod, der er en modificeret version af Android Kitkat 4.4., og ligner umiddelbart det klassiske Android Stock, der er at finde på Nexus 5. Der er dog nogle ekstra elementer, som et udvidet desktop-mode, mulighed for at bruge bevægelser til at tænde for skærm og LED-lys, selv når skærmen er slukket.

Som noget anderledes i forhold til de fleste andre modeller derude, har OnePlus One mulighed for at skifte bagcovers i både denim, kevlar, bambus eller blandt andet også træ.

Imponeret førsteindtryk

Amerikanske CNet.com har taget et førstekig på mobilen og er imponeret over byggekvaliteten, der virker robust, følelsen, der afslører at det er en meget let telefon og fuld HD-skærmen, der giver skærmen et godt liv.

At den kun kommer i 16 lande i hele verdenen, hvor Danmark er én af dem, er i sig selv interessant. Vi vil selvfølgelig tage et kig på den, så snart vi får muligheden for det.

Men ville du være interesseret i den til de priser?