Her er de bedste apps til familien

De forskellige app-stores vrimler med apps, der har fokus på småbørnsfamilier. Apps der skal gøre livet lidt lettere i en travl hverdag. Jørgen Rudbeck har kigget på fire, der kan vise sig nyttige i de små familier rundt omkring. (Se video nederst i artiklen)

Nabby

Nabby er en prisvindende dansk app. Den fungerer sammen med en babyalarm, man køber ved siden af. Når babyen giver lyd fra sig i barnevognen, får forældrene besked i form af en vibration fra telefonen. Det er også muligt at lytte med, når ens baby sover.

Alarmen fungerer med bluetooth og har en radius på 30-50 meter. Det er muligt at tilkøbe for eksempel en temperaturmåler, så man kan følge med i temperaturen ved ens barn på sin smartphone. Alarmen koster 1200 kroner.

Cozi family schedule

Denne app er sat i verden for at gøre det nemmere for travle familier at koordinere deres hverdag. Den kan lægge familiens kalendere sammen, så man nemt kan se, hvad ens familiemedlemmer har af planer.

Appen er blandt andet udstyret med en shoppingliste, som man kan skrive sine indkøb ind i, og se når man står nede i supermarkedet. Der er også en dagbog, som man blandt andet kan lægge billeder ind i.

Appen er gratis, medmindre man vil have ekstra features som for eksempel fælles adressebog eller muligheden for at lægge alle familiens fødselsdage ind et samlet sted. I så fald skal man have et abonnement for et år af gangen som koster cirka 24 dollars.

Reshopper

Det er en danskudviklet gratis app, som mest minder om den Blå Avis. Bare henvendt specifikt til småbørnsfamilier. Appen tager udgangspunkt i, hvor du befinder dig.

-Hvis du for eksempel er i sommerhus og mangler en gæsteseng, så går du ind i den her app og trykker nær dig, og så kan du finde alt, der er til salg rundt i nærheden af dig, siger Jørgen Rudbeck.

Appen har vokset sig stor, siden den kom på markedet, så der er masser af brugere. Især tøj og sko er der mange, der har til salg via appen.

Chore hero

Denne app sørger for at uddelegere pligterne i familien.

-Alle de situationer hvor man kunne forestille sig, at der kunne komme et lille skænderi om pligter, kan appen vælge for en, siger Jørgen Rudbeck.

Appen tildeler de flittige familier point, når de for eksempel tager opvasken eller henter avisen. Hvis man ikke gør sine pligter, får man at vide, at man er doven.