Her er mobilspillet alle taler om

Et populært, afhængighedsdannende fuglespil med simpel grafik, topper i øjeblikket listen over mest downloadede spil på App Store i Danmark. Langt over 10 millioner har downloadet spillet på verdensplan, og nu er det begyndt at hitte i Danmark.

Men pas på! Der er nemlig stor fare for at blive afhængig.

Spillet går ud på at dirigere en fugl gennem forskellige forhindringer, og undgå at den støder ind i noget på sin vej. Det eneste, man skal gøre som spiller, er at trykke på skærmen, når man vil have fuglen til at flyve op og slippe den, når man vil have den ned igen.

Kilde til frustration

Det lyder umiddelbart simpelt, men det er det langt fra. Spillet kræver utrolig stor tålmodighed og har en meget høj sværhedsgrad. Og både de sociale medier og kommentarfeltet i App Store og Google Play flyder med brugere, der lufter deres frustrationer over spillet, der er alt for svært, men som de alligevel ikke kan holde sig fra. Her er et lille udpluk af kommentarerne:

- Det er irriterende!! Det er så mega irriterende! Man bliver mega sur!

- Du kan gå ned med stress og nervesammenbrud.

- Kan ikke få den forbandede fugl til at flyve!

I alt har knap 4.000 danskere givet deres mening om spillet til kende, mens næsten 600.000 personer har skrevet en anmeldelse af spillet i den amerikanske App Store.

Skabt af ung vietnameser

TV 2 Beeps redaktør David Guldager har også forsøgt sig med det populære spil. Og efter 20 forsøg gav han denne kortfattede anmeldelse på det sociale medie Instagram.

- Lortespil!

Spillet er skabt af den 29-årige vietnamesiske spiludvikler Dong Nguyen, der i øjeblikket har hele tre spil i top ti over mest downloadede spil i App Store.

Spillet fås både til Android og iOS og koster ingenting.

Du er velkommen til at dele dine erfaringer med Flappy Bird i kommentarfeltet herunder.