Hovsa! Den app skulle ikke ud, Facebook

Slingshot er Facebooks kommende app, der skal tage konkurrencen op med SnapChats stigende succes og popularitet. Men den er åbenbart ikke helt klar endnu, selv om Facebook forleden lagde den op på App Store.

Den blev trukket tilbage kort efter den var blevet lagt op, og Facebook bekræfter da også, at der var tale om en fejltagelse.

- Tidligere i dag lancerede vi ved en fejl en version af Slingshot, en ny app som vi arbejder med, hedder det i en officiel udtalelse fra selskabet, skriver The Verge.

Men inden den blev fjernet igen, nåede de amerikanske medier The Verge og Techcrunch at tage screenshots af den. Nogenlunde på samme måde som billeder vil forsvinde i app'en, når den engang kommer ud.

Facebook prøvede da heller ikke at skjule den kommende app, da de kunne meddelele, at den snart vil være tilgængelig til folket.

- Med Slingshot vil du kunne dele hverdagsøjeblikke med en masse mennesker på samme tid. Den vil være klar snart og vi glæder os meget til at du skal prøve den, siger en Facebooks talsperson.

Facebook har længe kæmpet en hård kamp mod chatapps som SnapChat, og før overtagelsen, også WhatsApp. Og deres seneste opdatering til deres Facebook Messenger viser da også, at det er et område Facebook satser tungt på.