Hvad gemmer Apple bag denne kæmpe kasse?

Foto: Macrumors

Det er blevet svært at overraske i disse tider, og dagen for Apples pressekonference har været mere eller mindre kendt i lang tid nu. Men Apple har først her til aften endelig bekræftet det med en konkret invitation, der er sendt ud til den amerikanske presse.

Det betyder, at Apple holder et event i Cupertino, Californien tirsdag den 9. september kl 19.00 dansk tid. Det skal holdes samme sted, hvor Macintosh-computeren blev introduceret for 30 år siden i 1984 i Flint Center.

Apple plejer at komme med ledetråde i deres invitationer, men denne siger ikke andet end datoen og ordlyden "Wish we could say more." Hvad det så præcis indebærer må være op til den enkelte.

De amerikanske medier er stålfaste på, at der vil komme to nye iPhones med større skærme, og i dag kom det så også frem, at Apple også har et ekstra produkt oppe i ærmet i form af armbåndsuret, iWatch.

Desuden får vi også datoen for det kommende iOS 8, der har en hel del fornyelser til din iPhone og iPad. Blandt andet at man nu vil kunne styre det meste af hjemmet med mobilen, den vil have fokus på helbredet og sundhed med app'en Healthkit og flere nye tiltag og så vil der komme et tæt samarbejde mellem computer og mobil/tablet.

Regn utvivlsomt med en lancerings-spækket aften den tirsdag, og forvent også, at det hele vil blive diskuteret, vendt og drejet her på Beep.

OPDATERET 20:53

Macrumours har været forbi stedet, hvor Apple holder sit event for en lille uge siden, og her har Apple i gang med at bygge et 3-etagers hemmeligt projekt. Der er en kæmpe kasse, der skjuler selve venuet bagved. Men hvorfor det fylder så meget, og hvad det præcis er de gemmer på?

Spekulationerne går på, at der skulle være tale om store demonstrations-installationer, der kan vise Apples HomeKit, hvor man kan styre hjemmet via mobilen. Hvad tror du det er?