I dag får du bedre lyd

Det er slut med dårlig lyd og kvalitet, når man snakker om streamingstjenesterne. De fleste tjenester har det seneste stykke tid fokuseret meget på at give deres kunder en bedre lydoplevelse, men Wimp tager alligevel skridtet videre.

For i dag åbner de op for Wimp Hifi, der giver kunderne musikken i såkaldt LossLess-kvalitet. Forskellen mellem Lossless og MP3, som primært er hvad der kommer ud af din streamingstjeneste, er at der mistes mindre i lyden i Lossless – deraf navnet.

- Vi er meget glade for at være den første internationale streamingtjeneste, der tilbyder lyd i lossless-kvalitet. Streaming af musik har hidtil været begrænset til lav lydkvalitet. Vi tror, at lossless fremover vil blive en standard inden for musikstreaming, som HD er det for TV, udtaler Mads Mikkelsen, Managing Director i WiMP Danmark.

Det giver en langt bedre lydoplevelse – og ikke kun for entusiasterne, der har alt det rigtige udstyr, at spille det på. Wimps produktudvikler Pål Bratelund lover, at det kan opleves på det meste mobile udstyr.

- Vi har oplevet, at selv inkarnerede lydentusiaster blev imponerede over lyden, der blev spillet fra en Samsung Galaxy S3 til et par højtalere, så alle kan i realiteten være med, fortæller han.

Det bliver dog ikke helt gratis, når det åbner op i dag. Wimp Hifi får en pris til 199 kroner om måneden, der åbner op for tjenesten på de mobile enheder. Mac og PC-udgaverne må vente lidt endnu.