Internet Explorer bliver nu langt hurtigere

Verdens mest populære browser får nu en tiltrængt opdatering på de ældre windows-computere med Windows 7-versionen af styresystemet. Den nyeste version, Internet Explorer 11, har ellers indtil nu været eksklusivt for Windows 8, men det er et overstået kapitel.

Og opdateringen har været tiltrængt. Selvom det nu er snart et år siden, at Windows 8 udkom, så er udbredelsen af styresystemet ikke gået helt som forventet. Kun 8 procent har taget Windows 8 til sig, hvilket betyder, at hovedparten stadig sidder på Windows 7 med den gamle internetbrowser, som har været udskældt for at være sløv.

Hurtigere og mere stabil

Andre browsere, såsom Chrome og Firefox er endnu ikke lige så udbredt som Internet Explorer, men har begge længe været kendt for deres hastighed sammenlignet med det ældre internet Explorer, hvilket Microsoft nu retter op på.

Ud over den noget øgede hastighed i brugen af browseren, så fokuserer Internet Explorer også på touch-mulighederne, og på HTML5, som er et kodesprog på internettet, der skal kunne vise interaktive elementer som film bedre end Flash, som ellers er udbredt.

Internet Explorer skulle også bruge mindre hukommelse per fane, man har åben, og bliver derfor ikke lige så hurtig ”tung” og langsom at bruge som tidligere.

Du kan opdatere den her, men vær opmærksom på, at ikke alle hjemmesider er opdateret til det nye Internet Explorer. Bruger du specielle hjemmesider i forbindelse med arbejde, så tjek med en IT-ansvarlig før opdateringen.