iOS 7: Apple erkender problemerne

Apples iOS 7-opdatering er installeret på over 75 procent af alle Apple-enheder, og har generelt fået en god modtagelse på trods af de store grafiske ændringer. Men det er også været et styresystem, der har en del problemer, som vi også har påpeget her på Beep.

Et af de helt store, som underligt nok ikke er blevet rettet endnu, er at flere brugere oplever, at deres Apple-enheder pludselig fryser, viser en hvid skærm med Apple-logo og så laver en blød genstart. Noget jeg også gjorde opmærksom på i min kommentar om at Apple svigtede deres kunder.

Om Apple lige følger med her på Beep eller de bare generelt har været opmærksom på problemet, er, selvfølgelig helt objektivt, svært at sige, men Apple erkender nu de konkrete problemer overfor websiden Mashable.

- Vi har en rettelse i den kommende softwareopdatering på en fejl, der lejlighedsvis kan medføre et nedbrud på hjemmeskærmen, siger Apple-talsmand Trudy Muller.

Da vi adresserede problemet her på Beep, var der flere brugere der påpegede, at de aldrig havde oplevet et lignende problem, mens andre godt kunne nikke genkendende til det. Nogle oplevede at enheden (både iPad og iPhone) frøs så snart batteriet var nede på 30 procent.

Og Mashable skriver, at andre brugere endda oplevede problemet helt tilbage i september, hvor iOS 7 blev frigivet.

Men nu kan vi se frem til en opdatering, der skulle lukke og slukke for det problem. iOS 7.1 er ude i sin fjerde beta-version, men skulle ifølge kilder være ude til alle en gang til marts.