iPhone med Flappy Bird sælges for 550.000 kr

Flappy Bird-manien er ved at vokse til nye højder, hvor spillet nu siden i weekenden har været væk fra App Store og Google Play. Der findes åbenbart spillere, der savner det så meget eller som meget gerne vil være med i legen, at de har fået en budrunde på en iPhone med spillet installeret op på omkring 99.900 dollar (næsten 550.000 danske kroner).

Der er tale om en iPhone 5S med 16GB, der havde en startpris på 650 dollar. Men med 74 bud er prisen rykket op i en noget anden liga på eBay.

Det er nok ikke helt forkert at mene, at mange af budene er falske, men selve salgsannoncen er ægte og der er bud fra mange forskellige brugere. Noget der kunne tyde på, at der findes minimum et ægte bud.

Men hvis man virkelig gerne vil spille det, så skulle det være at finde i Marketplace til Windows Phone, hvor spillet endnu ikke er fjernet, og spillets apk er dog også stadig at finde til Android, så intet er umuligt - heller ikke at bruge unødvendige penge på et spil, der så er låst til den tidligere ejers Apple konto.

OPDATERET: Noget tyder på, at annoncen er blevet fjernet fra eBay igen.

Nintendo kan være skyld i det blev fjernet

Det seneste bud på hvorfor skaberen Dong Nguyen trak spillet i weekenden, der ellers skulle have tjent 50.000 dollar om dagen på det, er at Nintendo krævede det.

Ifølge websiden Apple’N’Apps skulle Nintendo have ment, at baggrunden var for meget lig deres kendte Super Mario-spil, og derfor krævede det fjernet.

Udvikleren selv vil ikke ud med hvad der er den reele årsag. Om opmærksomheden blev for meget, om det skyldes smart markedsføring eller om det været krav fra andre.