- iWatch kommer om få måneder

Du var vel næppe i tvivl om, at Apple arbejder på et ur/armbånd kaldet iWatch. Der er blevet skrevet en hel del om enheden, som endnu er under rygte-behandling.

Men nu er både Reuters og Wall Street Journal enige om, at Apple vil lancere deres armbånd en gang til oktober. Det vil komme i flere forskellige designs, der er en ny vej at gå for Apple. De plejer at holde sig til ét grundlæggende design, som man så kan ændre på ved hjælp af covers.

Styr på kroppen med Health

Armbåndet vil have glæde af helt op til 10 forskellige sensorer, der nok skulle kunne registrere de fleste bevægelser og målinger din kroppe måtte give. Sammen med Apples annoncering af deres sundhedscenter, Health vil man kunne få et meget godt overblik over kroppens tilstand.

Ifølge Reuters skulle armbåndet været udstyret med en 2,5-tommer skærm. I betragtning af, at den nuværende iPhone er på 4-tommer, så virker det ikke småt – nærmere tværtimod.

Der går da også snak om, at iWatch vil blive lanceret sammen med den ene af de to rygtede iPhone 6-modeller, nemlig den med 5,5-tommer, til oktober. Den anden iPhone 6 på 4,7-tommer skulle stadig komme til et enkeltstående event til september.