Jeres videoer: Sådan kan du vinde en ultrabook

Når det kommer til kreativitet har I brugere gang på gang overbevist os om, at I virkelig har noget i jer. I vores sommerkonkurrence her på Beep, hvor vi har sat ASUS Vivobook på højkant i samarbejde med Intel, har vi modtaget nogle gode og skægge videoer.

Som en lille inspiration bringer vi nogle af dem her - også for at reklamere, at vi kører videre med konkurrencen en lille rum tid endnu. Så kom endelig med i kampen.

Her er der tre bud:

For at kunne være med skal du blot uploade en kreativ video, hvor du på en sjov, kreativ eller anderledes måde argumenterer for hvorfor du har brug for en genopfriskning på computerfronten.

For at deltage i konkurrencen skal du sende din video til os på beeprefresh@hkstrategiesapps.dk. Sidst i august annoncerer vi vinderen, som bliver kontaktet direkte. Vedkommende modtager en ASUS VivoBook S551LB med en Intel Core i7-processor inden i – en superslank ultrabook til en værdi af 7.999 kroner. Se den på billedet øverst i artiklen.

Så send os dit bidrag, få din video spredt viralt - og husk at bruge hashtagget #tv2beeprefresh. Vi glæder os til at se kreativiteten løbe løbsk henover sommeren.