Klarer den nye iPhone 6 blender-testen?

De nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus lander i butikkerne i Danmark på fredag, og ifølge tv2.dk’s gadgetekspert David Guldager er der noget at glæde sig til.

Guldager testede den mindste af de nye modeller og er ikke i tvivl; Apples nye smartphones er de bedste nogensinde – og de bedste, der overhovedet findes på markedet. Læs testen her.

Han er dog langt fra den eneste, som har testet de nye iPhones, og nogle af disse tests er mere eller mindre ligegyldige for den gængse forbruger – men ikke desto mindre populære på de sociale medier.

Det gælder blandt andet den efterhånden klassiske ”blender-test”, som blenderproducenten Blendtec igennem flere år har brugt som viral markedsføring - se testen herunder:

De særegne tests bliver endda udført af med firmaets grundlægger, Tom Dickson, der forsøger at blende alt lige fra de nyeste telefoner til spillekonsoller, høreapparater osv.

Tom Dickson har da også allerede udført testen på den nye iPhone 6 Plus, som han sammenligner med Samsungs Galaxy Note 3, da nogen kan have svært ved at beslutte sig for, hvilken af de to smartphones de skal købe, forklarer Dickson.

- Så nu vil jeg hjælpe dem, siger han og sætterne blenderne i gang.

Se, hvilken af de to smartphones, der er mest holdbar, når de udsættes for ”blender-testen” i videoen ovenfor.