Leonardo kan blive den nye Steve Jobs

Rent udseendemæssigt synes Leonardo Dicaprio måske ikke ligefrem at være det åbenlyse valg til at skulle spille rollen som Steve Jobs, men det er ikke desto mindre den 39-årige stjerne, instruktøren Danny Boyle har i tankerne til filmen om Apple-legenden. Det skriver The Hollywood Reporter.

Det er Sony Pictures, der står bag den biografiske film om Steve Jobs og for blot en måned siden valgte de at smide instruktøren David Fincher af projektet, angiveligt fordi han krævede for meget kontrol over filmen.

Christian Bale skulle have haft rollen

Fincher havde eftersigende udset sig Christian Bale, der blandt andet er kendt fra Batman-filmene, til rollen som Steve Jobs, men nu lader det til, at Leonardo Dicaprio er inde i billede, selvom det endnu ikke er afgjort. Han og Danny Boyle arbejdede sammen for 14 år siden, da de indspillede filmen ’The Beach’, hvor DiCaprio havde hovedrollen.

Det er producer Scott Rudin og manuskriptforfatter Aaron Sorkin, der laver filmen om Jobs, som er baseret på Walter Isaacsons biografi. Og de to mænd er bestemt ikke uerfarne, når det kommer til at skildre en medie-stifters liv, parret producerede nemlig også filmen ’The Social Network’ om Facebookgrundlæggeren Mark Zuckerberg.

Leo er erfaren i biografier

Og selvom Leonardo DiCaprio måske ikke ligner Steve Jobs ved første øjekast, er det heller ikke ukendt land for skuespilleren at skulle portrættere en virkelig person. Det har han nemlig gjort i tidligere film som ’The Aviator’ og ’The Woolf of Wall Street’, og begge skuespilpræstationer sikrede stjernen en Oscar-nominering for bedste hovedrolle.