Medie: Årets mobil får længe ventet opfølger

Om en lille måned åbner den store mobilmesse Mobile World Congress i Barcelona, og så går det for alvor i gang med det store smartphone-ræs i 2014. Og meget tyder på, at HTC vil vise de første tegn på deres længe ventede HTC One-opfølger, præcis som de gjorde sidste år på messen. HTC One blev af mange, inklusiv os, kåret som årets mobil 2013.

Dog mener Bloomberg, at HTC endelig vil lancere mobilen, der endnu ikke har fået et navn, til et seperat event i marts. Her vil de afsløre en smartphone med noget større skærm (5-tommer eller mere) end den nuværende 4,7-tommer skærm på One.

Der vil være et bedre kamera, hvor de såkaldte 'ultrapixels' vil blive udnyttet bedre og så skulle den blive hurtigere med den næste generation SnapDragon-processor (efter sigende den samme version, der også kommer i Samsung Galaxy S5, der er rygtet til foråret).

Bloomberg mener at vide, at udseendet ikke vil ændre sig synderligt. HTC One gjorde sig positivt bemærket med sit ene stykke skåret i aluminium, der gav den et eksklusivt udseende.

Vi ved mere op til mobilmessen i Barcelona og sikkert også mere, når rygterne lige så stille vil drysse ned over os den kommende tid.