Medie: Apples iWatch om under to uger

Der har været rygter, og så har der været rygter. Vi har skrevet en del om dem, ignoreret en flere men det seneste er svært helt at overse. For selv om meningerne bølger frem og tilbage om Apple nu vil lancere deres længe ventede smartwatch, iWatch, så slår Recode nu tingene fast.

Med en overvægt af tidligere troværdige oplysninger, kan man lige så godt vælge at tro på de seneste oplysninger: Apple vil præsentere en wearable enhed allerede den 9. september og ikke i oktober, som først pointeret. Den vil gøre brug af Apples Healthkit og fokusere på sundhed og fitness.

Sluk lyset med uret

Desuden så kunne Apple også præsentere Homekit, hvor man med telefonen vil kunne styre hele hjemmet via tredjeparts-udstyr. Her kunne det også være nærliggende at tro, at iWatch vil få en prominent rolle på dit håndled, så lyset kan slukkes, varmen kan skrues op og musikken kan spille alene ved et tryk på uret.

Selv om eventet på ingen måde endnu er blevet officielt, Apple har ikke en gang inviteret endnu, så forventer hele branchen nu per definition, at Apple vil holde en pressekonference i San Francisco dén tirsdag. Her skulle det være næsten lige så sikkert, at de vil præsentere to større iPhones

Men derudover har rygterne været lidt mere vævende. Ville Apple hive en ting mere op af hatten? Ville Tim Cook lave en Steve Jobs; ”One more thing”? Det er alt sammen noget vi finder ud af om under to uger.