Norden får syv nye mobiler i ét hug

Det helt nyopstartede mobilselskab, Kazam med to tidligere topchefer fra HTC i ledelsen, kunne i går præsentere deres nye smartphones for omverdenen - og ikke mindst Norden. Oftest plejer sådanne selskaber blot at lancere en enkel eller højst to-tre nye smartphone. Men Kazam har et helt andet syn på lanceringer.

De kunne præsentere hele syv nye mobiltelefoner, så der er én der passer til netop dit behov.

- Hos Kazam mener vi, at din smartphone er en digital afspejling af, hvem du er, og da vi alle er forskellige vil vi ikke bruge en one-size-fits-all-tilgang, skriver de på deres webside.

De lancerer to nye serier i form af Trooper og Thunder, hvor Thunder er henvendt til de mere teknologikrævende købere. De syv mobiler har skærmstørrelser der rangerer fra 3,5 op til 5,5-tommer, de kommer alle med Android Jelly Bean 4.2 og understøtter for øvrigt to sim-kort.

Det er ikke de vildeste specifikationer, som Kazam har pakket mobilerne med. Men de fokuserer i stedet på service. Blandt andet kommer de med 1 års garanti på skærmen, så hvis den smadrer får du helt gratis en ny den første gang det sker. Og i form af Kazam Rescue vil de også yde support, når man har spørgsmål eller problemer med mobilerne.

Vi vender tilbage når vi kender priserne på de nye modeller.

Du kan se modellerne på Kazams egen webside.