Nu bliver din gamle iPhone god igen

Indtil nu har den store iOS 8-opdatering udelukkende fokuseret på de nyere iPhones som 5S/5C og 6 og 6 Plus. iOS 8 er Apples hidtil største opdatering, der åbner op for en masse fornyelser og forbedringer.

Og selv om både iPhone 4S og iPad 2 var kompatible til at modtage opdateringen, så gjorde det intet godt for dem - tværtimod. De blev langsomme og næsten ubrugelige.

Men nu sender Apple snart opdateringen iOS 8.1.1 ud. Den vil fokusere på de ældre Apple-modeller som iPhone 4S og iPad 2. Det skriver websiden 9to5mac.com.

Apple har selv testet denne mindre opdatering igennem, og det er første gang de har brugt så lang tid på det. Ifølge 9to5mac.com skyldes det, at Apple nødigt ender i samme pine, som da de sendte en fejlbar opdatering ud. Den fejlfyldte opdatering betød at et hav af opdaterede telefoner pludselig ikke kunne ringe eller sende og modtage sms'er.

Samtidig med iOS 8.1.1 vil Apple også sende en opdatering ud til Yosemite. Begge opdateringer er netop sendt ud som beta, og vil snart komme ud til slutbrugerne.

Skal du så opdatere din iPhone 4S?