Nu er Samsung verdens største

I 14 år har finske Nokia været størst på mobilfronten, men Samsung har netop overtaget tronen som verdens største mobilproducent. Kongen er død, længe leve kongen.
Her Samsung Galaxy SII, som vi og I kårede som årets gadget og smartphone på Beep 2011

Nokia har haft en del gode år, hvor de er vokset og vokset som mobilproducent, men umiddelbart omkring Apples indtræden på markedet, er det siden hen gået støt ned af bakke for finnerne.


Men imens har koreanerne fra Samsung rykket støt mod toppen i form af velvalgte strategier og anmelderroste smartphones - senest med Galaxy SII, som vi kårede som årets gadget og smartphone sidste år. 

I det første kvartal i år har de solgt 93,5 millioner mobile enheder, der er en fremgang på 36 procent, og altså mere end Nokia, der solgte 82,7 millioner mobiler. 

Og i næste uge ser vi så hvor næste skridt er for koreanerne, da de lancerer Samsung Galaxy SIII torsdag den 3. maj i London. Jakob er til stede og vil live-dække begivenhederne her på Beep.

Vi siger tillykke til Samsung.

5
Kommentarer

En ting er at leverer det man for besked på. Noget andet er at lægge to og to sammen, og opfinde et evolutionerende produkt = iPhone

op
14 brugere har stemt

knud nu skal du bare huske at samle laver en masse af delene til apple's produkter

op
21 brugere har stemt

Kunne det her ikke være en interessant historie?
http://www.androidpolice.com/2012/04/26/key-android-engineer-weighs-in-o...

Sony Ericsson/Sony Mobile bliver skamrost for deres indsats ifm. Android.

op
15 brugere har stemt

Nej, Samsung lavede ikke gode telefoner før, men da Apple havde vist hvordan det skulle gøres, var det jo bare at kopierere skidtet og så er den i vinkel.....

op
23 brugere har stemt

Efter jeg fik min Win Mobile Omnia i sin tid troede jeg ikke en døjt på Samsung ville ende her for mage til lort skulle man lede længe efter.

Nu har jeg dog galaxy tab 10.1 og SII så eh ja, de har taget røven på mig :)

op
27 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: