Nu igen - billeder af HTC-mobil lækket

En ukendt HTC telefon ligger ved siden af de knap-så-små Samsung Galaxy-telefoner i midten og til højre. Billede: Weibo.com

Dem, der er ansvarlige for sikkerheden omkring mobilbranchens fremtidige telefoner må efterhånden have røde kinder, for der er endnu engang lækket billeder af en endnu uudgivet mobil.

Denne gang er det billeder af HTC’s rygtede ikke-helt-en-mobil-ikke-helt-en-tablet telefon HTC One Max, der har fundet deres vej til internettet. En kilde skulle have lækket billederne gennem Weibo, en kinesisk blogging-service.

På billederne ligger telefonen ved siden af Samsungs Galaxy Note 3 og Note 2. Telefonen er en smule større end begge telefoner, og Samsung Galaxy 3’s dimensioner er på 13,6 x 7,06 cm, så forvent en telefon, der er lidt større end det.

HTC med fingeraftryks-scanner

Nogle af billederne viser også telefonen med bagcoveret fjernet. Her kan man se, hvad der angiveligt er en fingeraftryks-sensor; ikke ulig hvad Apple disker op med i deres iPhone 5S. Man kan også se, at telefonen kun har én indgang til SIM-kort.

Et billede af start-up skærmen viser desuden et tydeligt 4G-logo, hvilket tyder på LTE støtte.

HTC One Max vil blive den næste telefon i HTC’s One-serie, efter at det taiwanesiske firma udgav HTC One mini tidligere på året. Eftersom HTC forbliver tavs omkring den mystiske telefon, er der stadigvæk ingen releasedato på den.