Nu kan du spille GTA V mod vennerne

For kort tid siden åbnede den store spilverden i GTA for serverne, så alle spillere verden over kan lave deres egen figur og gå på opdagelse sammen med venner og fjender på nettet.

Da spillet udkom tilbage i midten af september var det kun singleplayer-delen, som spillere verden over kunne give sig i kast med, og i dag åbnede så den næste del op, blot kaldet GTA Online.

Hvis du åbner din Xbox eller din Playstation op nu vil du blive bedt om at installere en ekstra del, som er multiplayer-delen. Derefter er det bare at logge ind og lave sin egen figur ud fra tøj, udseende og ekstra elementer, som hvor meget søvn din person har brug for.

Derefter skulle der være frit spil til at race mod vennerne, til at købe egne lejligheder, møblere dem og invitere andre venner over. Du kan lave dine egne vilde biler og ellers have en fest på nettet.

Endnu er der ikke meldt noget ud om større problemer, men Rockstar har selv advaret folk om, at der vil blive problemer eftersom, der vil være samlet så mange mennesker på serverne, at andet ville være utopisk.

Men har du allerede været inde eller skal du på efter arbejde?