Nu kommer Assassins' Creed Unity: Er du klar til gnubbe skuldre med Napoleon?

Kunne du tænke dig at ryste næver med Napoleon? Eller hvad med at storme Bastillen med revolutionshelten Robespierre?

SÃ¥ er det i morgen, du skal tur ned til din lokale spilpusher og have fingrene i det nye Assassin's Creed Unity. Torsdag er nemlig dansk lanceringsdag til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Og skal man tro på Ubisoft, som endnu en gang står bag løjerne, er der god grund til at glæde sig. Der er nemlig blevet lagt ikke så lidt kræfter i at udvikle spillet, som denne gang udfolder sig i 1800-tallets Paris, under den blodige franske revolution.

- Der er brugt utroligt meget energi på at genskabe begivenheder, bygninger og monumenter i spillet. For eksempel er der brugt over 5000 arbejdstimer alene på Notre Dame, og man kan udforske næsten være fjedre bygning i Paris indvendigt. Vi har arbejdet tæt sammen med en række historikere for at indfange og genskabe stemningen under revolutionen, så man næsten føler at man selv er til stede, skriver Ubisoft i en pressemeddelelse.

Spillet har været under udvikling fire år og er hele 10 forskellige studier har været indvolveret undervejs. Assassin's Creed Unity er da også det første spil i serien, som udelukken er udviklet til next generation-konsollerne, så forventningerne til både grafik, gameplay og historie er store.

- De nye konsoller har så meget saft og kraft, at der reelt er tale om en helt ny spiloplevelse. For eksempel kan man opleve realistiske menneskemængder på op til 5.000 personer – i tidligere Assassin’s Creed-spil var dette tal måske 20 eller 30, siger Peter Weile, administrerende direktør i Ubisoft.

Spillet udkommer i Danmark den 13. november til PlayStation4, Xbox One og PC.