Nu kommer LG's Ultra HD-fjernsyn til Danmark

STOCKHOLM: Da LG tirsdag inviterede til fernisering i Stockholm var TV 2 Beep med for at få et kig på deres næste generation af Ultra HD fjernsyn. Med på gæstelisten var også det bøjede OLED fjernsyn, der blev kigget godt efter i sømmene.

Stuevenlige størrelser

Hvor første generation af ULTRA HD fjernsyn bød på den monstrøse 84” skærm, er de nye fjernsyn i en lidt mere overkommelig størrelse, der kan passe ind i lidt flere hjem og samtidigt er lidt mere venlige ved pengepungen.

De nye fjernsyn vil komme i to udgaver. En premium-model, der vil koste 54.999 kroner for 65” og 39.999 kroner for 55” og en lidt billigere model der vil koste 44.999 kroner for 65” og 29.999” for 55”.

Forskellen på de to produkter er, at premium-modellen, kaldet LA970W vil være med Nano Full LED-teknologi, der spreder LED-lyset jævnt, og giver et klarere billede. På lydsiden er der kræs for øregangen, med 4,1 kanal-lyd i en bar, der skjules, når fjernsynet ikke bliver brugt. Begge er features, som den billigere version, LA965W mangler.

Fjernsynene blev lanceret i Norden ved eventen, og vil kunne købes i Danmark fra i dag af.

Flotte kurver

LG’s bøjede skærm var noget jeg tvivlede på inden ferniseringen. Jeg kunne ikke rigtig se pointen. Men, som med så mange andre ting skal man se det, før man tror på det. Skærmen giver en hel unik oplevelse, når man ser fjernsyn på det, og det gælder stort set uanset hvilken vinkel man kigger på det fra. Oven i hatten er skærmen kun 4,3 mm tyk, og leverer knivskarpe billeder.

Den bøjede OLED skærm kræver dog at du graver lidt dybere i lommen. Den vejledende pris er på 79.999 for det 55" store fjernsyn, og den vil komme til Danmark i slutningen af oktober.