Nu kæmper Apple og Microsoft også om håndledet

Både Sony, Samsung og Apple har smartwatches og fitness-armbånd i deres produktsortiment, og nu er Microsoft også hoppet med på vognen. De har netop lanceret Microsoft Band, der er et fitness-armbånd ikke helt ulig det populære Fitbit.

Som de andre kan Band registrere og følge med i dine bevægelser, som træning, hvor meget du går og sover og mere. Den er udstyret med ti sensorer, hvor én af dem endda skulle kunne registrere stress.

Desuden kan du sende og modtage både sms, emails, tweets, FB-beskeder og meget mere. Når den er koblet til mobilen bliver det dit forlængede notifikations-vindue.

Microsoft går efter et ambitiøst mål om at eje sundheds-elementerne. De kommer med en app og database, der vil skulle kunne bruges på alle platforme som Android, iOS og selvfølgelig Windows Phone.

Ligeledes vil Band kunne fungere sammen med Googles wearables, Android Wear og iPhone 6s nye bevægelses-chip M8. Og så har de indledt samarbejde med Jawbone, MapMyFitness, My Fitness Pal, Runkeeper og flere vil komme til.

Uret/trænings-armbåndet kommer ud i USA i dag til en pris på 199 dollar. Spørgsmålet er bare, om hvor mange armbånd markedet egentlig har plads til.

Tror du dette armbånd har en mulighed ved siden af Samsungs Gear Fit og endda Apples Watch?