Nu vil Netflix lave premierefilm

Netflix har allerede stor succes med at lave originalt indhold i form af tv-serier som ’House of Cards’, ’Hemlock Grove’ og ’Orange Is the New Black’, som er eksklusivt tilgængelige for Netflix-brugerne, men nu har den amerikanske streaminggigant endnu større planer.

Netflix leger nemlig med tanken om at producere film, som skal være tilgængelige på tjenesten, samtidig med at de får premiere i biografen. Det skriver Wall Street Journals tech-site All Things D.

Ted Sarandos, der er Netflix’ indholdschef, har netop givet udtryk for, at han er interesseret i at gå ind i filmgenren og levere nye film til abonnenterne, på samme måde som selskabet allerede gør med en række tv-serier.

- Den model vi bruger til tv, kan meget fint udvides til film. Hvorfor ikke have premierefilm på Netflix samme dag, som de kommer i biograferne? Og ikke små film - der er mange måder at lave dem på og mange folk, der gør det allerede. Hvorfor ikke store film? Hvorfor ikke følge forbrugernes ønske om at kunne se indhold, når de vil?, har han ifølge All Things D sagt på en konference for få dage siden.

Netflix forsøger konstant at hævde sin position og afprøve nye ting for at vokse. Originalt indhold er en af måderne, og selskabet har allerede tidligere på året annonceret, at der kommer eksklusive dokumentarer og stand-up-comedy på tjenesten.