Ny Surface dukker op til overfladen

Da Microsoft sidste år præsenterede Surface gik der et sug igennem tech-branchen, som endelig fik øjne op for Microsofts store transformation til et selskab med innovationsværdi. Problemet var bare, at den første Surface aldrig helt levede op til hypen.

Men nu prøver Microsoft så igen, når de præsenterer både Surface 2 og Surface Pro 2 den 23. september fra New York, der skal tage over de nuværende første generations modeller. Med de nye navne smider Microsoft også helt RT-navnet, hvor den første Surface RT officielt har vist sig at være en fiasko for selskabet.

Men det er her, hvor Microsoft håber de kan vise hvad de i realiteten kan. Og der er bestemt også potentiale i produkterne, som tager tablet-markedet til et andet og nyt niveau, der mere henvender sig til PC-brugeren både privat og arbejdsmæssigt.

Den nye model vil ligne de nuværende forlyder det, men vil opgradere med Intels nye Haswell-processor og have op til 8GB RAM ombord. Desuden vil den fra begyndelsen have det roste Windows 8.1 og få et bedre batteri.

Vi ved meget mere om nogle uger, når Microsoft sender live fra New York den 23. september.