Ny version på vej: Sådan ændrer iOS 7 sig

Apple arbejder på højtryk for at få den næste store opdatering til styresystemet iOS klar.

Det kommende iOS 7.1 er nu blevet sendt ud til udviklerne i tredje beta-version, så de kan teste softwaren og spotte eventuelle fejl og mangler, inden den endelige opdatering bliver frigivet til forbrugerne.

Beta-versionen afslører, at den kommende version af det særdeles omdiskuterede iOS 7 får en række designmæssige forbedringer, som du kan se i videogennemgangen fra YouTube-kanalen OfficialSoftModder nederst i artiklen.

Blandt andet får de grønne app-ikoner, Telefon, Beskeder og FaceTime, et mørkere udseende, tastaturet bliver mørkere, og skriften federe, og du har mulighed for at nedtone softwarens hvide elementer.

Det ser også anderledes ud, når du skal foretage et opkald og slukke din enhed, hvor aflange firkanter konsekvent er skiftet ud med runde former.

Ifølge netmediet AppleInsider arbejder Apple fortsat på at få rettet op på flere kendte problemer i styresystemet, herunder problemer med at få 32-bit Bluetooth-apps til at virke ordentligt på 64-bit-enheder som iPhone 5S og de seneste iPad-modeller.

Derfor forventes der flere beta-versioner af iOS 7.1, inden den endelige version af klar til iOS-brugerne. Der er endnu ingen officielle meldinger om udgivelsesdatoen.