Nye computere lugtede af kattetis

Nye ting dufter altid helt specielt. Eksempelvis med nye bøger eller magasiner, hvor tryksværten dufter. Der kan også være tænkt i det konkret, hvor selskaberne har tilføjet en ekstra duft, når man åbner pakken – for at give den fulde unboxing-oplevelse.

Men det var muligvis ikke helt det, der var tanken, da enkelte kunder åbnede deres nye Dell-computer og lugten af kattetis ramte deres næsebor. Flere kunder klagede efterfølgende:

- For nogle uger siden fik jeg en ny 6430u på arbejdet. Maskinen var rigtig god, men den lugter som den er samlet lige ved siden af en kattebakke. Virkelig klamt, skrev en klager på Dells support-forum, ifølge BBC News.

- Jeg var sikker på, at min kat havde tisset i den, men der var noget defekt ved den, så jeg fik skiftet den ud. Men den nye havde akkurat samme problem. Det er pinligt at tage den med ud til kunder fordi den stinker så grimt, klagede en anden.

Nu har Dell fundet årsagen til lugten på deres Latitude 6430u-modeller, der er de lugt-ramte. Og det har intet at gøre med katte, deres bakker eller andet lignende. Det er samtidig ikke sundsfarligt, beroliger Dells support.

Uden at gå nærmere ind i detaljerne, fortæller Dell blot, at der er tale om en produktionsfejl, og problemet skulle være løst nu, så fremtidige Dell-kunder ikke vil opleve en anderledes oplevelse, når man får og åbner de nye produkter.