Nyt iOS ude: Hent det lige nu

Sjældent har Apple været mere i modvind end med deres seneste opdatering til iOS 7, der medførte klager, sygemeldinger og rasende kritik over, at Apple havde lavet så markant om på designet og brugerforståelsen.

Men om man kan lide det eller ej, så er der nu endelig kommet en opdatering, der både lukker nogle større fejl og åbner for nogle nye features som Apples nye bilsystem Carplay og fornyelser i designet.

Du kan roligt trykke ind på Indstillinger på enten iPhone eller iPad, eller begge dele, og trykke på Generelt og så vælge Softwareopdateringer. For derinde ligger iOS 7.1-versionen og venter på dig.

Opdateringen bringer design-fornyelser, der kan ses både på låseskærmen, når folk ringer og i forskellige apps. Ikke mindst Kalender, der nu er blevet noget mere overskuelig, og som viser ens aftaler i løbet af dagen direkte i månedsoversiget.

Men vigtigst af alt, så ser det ud til, at Apple endelig lukker for den større fejl, der har betydet, at en stor del af iOS-brugerne (inklusiv mig selv), har oplevet, at deres enheder pludselig er genstartet.

Du opfordres til at hente med det samme, og vi sørger for at tage opdateringen under loftkameraet i vores webtv-studie, så vi kan se nærmere på sagerne og vise det hele til jer.