Officielt: Microsoft og Nokia holder fælles event

Der kommer formentlig nyt om Windows Phone, når Microsoft og Nokia om tre uger afholder et presseevent sammen i New York.

Den 5. september har Microsoft og Nokia indbudt pressen til en event, der skal handle om Windows Phone. Eventen er samme dag, som Nokias årlige begivenhed, Nokia World, åbner i hjemlandet Finland.

Der har længe svirret rygter om, hvad Nokias næste træk er – og mange forventer, at det netop er den finske producent, som bliver først med Microsofts mobilplatform Windows Phone 8, der bygger på det kommende Windows 8.

Der har før været rygter om to nye Windows Phone 8-smartphones i Lumia-serien – så måske er det dem, vi skal se, når Microsoft og Nokia afholder deres fælles event.

På indbydelsen er der samtidig en klar reference til Nokia Maps, så det er bestemt også en mulighed, at fokus bliver på Nokias egen korttjeneste.

Om alle omstændigheder er der nok næppe tvivl om, at vi kommer til at se nye smartphone-modeller fra Nokia på årets Nokia World, som altså skydes i gang kun en uge inden, Apple angiveligt kommer med deres store nyheder.

Hvad håber du på, at Microsoft og Nokia har i ærmet?

Kilde: Engadget.com

2
Kommentarer

Håber på en Nokia Lumia med Windows phone 8, og med pureview kameraet, som jeg har ventet på i laaange tider

op
15 brugere har stemt

Hvor lang tid plejer der at gå fra annoncering af en ny model, til den rent faktisk kommer på markedet - Er der nogle tendenser i forhold til det?

op
9 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: