Opdatér i dag: Ret op på iOS8-problemer

Som det altid er med nye opdateringer til mobiltelefoner, så er der ofte småproblemer i begyndelsen. Spørgsmålet er bare om hvor store de er, og hvor meget de rammer dig.

Med iOS 8-opdateringen kunne flere rapportere om større problemer på deres iPhones, og tilslutningen til både wifi og ikke mindst Bluetooth fungerede ikke helt som det skulle. Min egen Bluetooth-forbindelse ville ikke være med til at opkoble iPhone i bilen.

Ligeledes havde flere nye brugere i den grad klaget over den nye Foto-app, hvor ’Kamerarullen’ var fjernet og i stedet organiserede det hele på en meget anderledes måde.

Både kritik og fejl har Apple lyttet til med den nye opdatering iOS 8.1, der landede på nettet i går aftes. Her har de åbnet op for Apple Pay i USA, genskabt Kamerarullen og rettet på en del problemer som løse Bluetooth og Wifi-problemer.

Du kan hente opdateringen på dine mobile enheder ved at gå ind i Indstillinger, Generelt og Systemopdatering.

Dog oplever jeg stadig problemer med blandt andet den nye AirDrop-forbindelse, som ellers skulle gøre det nemt og trådløst at overføre billeder, dokumenter og film mellem de mobile enheder og Mac.

Hvilke problemer oplever du?