Over en milliard profilbilleder: Kan du finde dit?

1.278.837.410.

Så mange profiler er der i skrivende stund på verdens største sociale netværk, Facebook. Og tallet vokser konstant.

Natalia Rojas, der betegner sig selv som ’kreativ teknolog’, har lavet en webside, hvor alle disse profiler er samlet på et enkelt – nærmest ærefrygtindgydende – interaktivt billede. Hver profil er repræsenteret i form af en lille prik.

På ’The Faces of Facebook’, som den farverige webside hedder, er profilerne organiseret i kronologisk rækkefølge, efter hvilken dato de blev oprettet. I øverste venstre hjørne er de ældste, mens de nyeste profiler befinder sig i nederste højre hjørne. Ansigt nummer et er således Facebook-stifter Mark Zuckerbergs.

Du kan klikke et hvilket som helst sted på billedet og på den måde zoome ind for at se de enkelte profilbilleder. Vil du finde dig selv og dine venner i rodet, kan du klikke på ikonet længst til venstre i øverst højre hjørne og indtaste dine login-oplysninger til Facebook.

- Der er vi, blandet sammen: Store familier, kvinder med burka, mange Leo Messi’er, folk, der støtter homoægteskaber eller r4bia, chihuahuaer, indiske guder, turister, der skubber til Det skæve tårn i Pisa, ’selfies’, nyfødte, Ferrarier, studieportrætter i sort/hvid, masser bryllupper men ingen skilsmisser, skriver Natalia Rojas blandt andet om sit seneste værk.

Rojas skriver også, at websiden ikke bryder Facebooks-privatlivsregler, fordi den hverken gemmer brugernes private oplysninger, billeder eller navne.

Har du spottet dig selv på 'The Faces of Facebook'?