Rygte: Samsungs næste smartphone får øjenscanner

Fingeraftryk er så passé.

Det virker i hvert fald til at være holdningen hos Samsung, hvis man skal tro på nye rygter, der giver den kommende Samsung Galaxy S5 smartphone en scanner, der kan scanne dit øje. Funktionen vil kunne bruges til at identificere telefonens ejermand og låse den op.

Efter Apple afslørede Touch ID til deres smartphone, og HTC One Max fulgte trop med en lignende sikkerhedsforanstaltning, har det været spændende at se, hvad Samsung ville gøre. Det lader nu til at Samsung er gået en helt anden vej en resten af industrien.

Kommer til næste år

Rygterne kommer fra AndroidSaS, som påstår at det koreanske firma vil have en eller anden form for øjescanner i deres næste telefon, selvom der ikke er nogle nærmere detaljer om, hvordan den vil komme til at virke.

Rygterne omkring Galaxy S5 siger, at vi vil få telefonen at se næste år, hvor nogle kilder nævner januar og februar som potentielle releasemåneder.

Udover at have en øjescanner skulle den også have en 64-bit processor, 3 GB Ram, et 16 Megapixel kamera og Android Kitkat som styresystem.