Rygte: Xbox One i Danmark til april

Der var mange skuffede fans da Microsoft sidste år måtte udsætte deres Xbox One-lancering i flere lande verden over, men nu siger flere kilder, at vi heldigvis ikke behøver vente alt for længe på den nye konsol. Rygter før jul fortalte ellers, at vi muligvis først ville se konsollen på dansk grund en gang efter sommeren.

Men velinformerede brugere på NegGaf oplyser, at Microsoft planlægger en april-lancering af maskinen. De afslører samtidig også en masse lanceringsdatoer for spil, som man passende kunne tjekke ud. The Verge følger efter og skriver også, at Danmark er med i den tidlige april-lancering sammen med resten af Norden.

Desuden skulle Microsoft lancere en hvid Xbox One til efteråret, og der går planer om at lave en version uden Blu-ray-drev, der derved vil kunne gøre konsollen langt billigere.

De tidligere priser har lydt på 3.899 kroner for Xbox One. Om det er noget Microsoft holder fast i, ved vi først senere. Men indtil videre tyder meget på, at vi også får mulighed for at spille på Xbox One til april. Vi krydser fingre.

Skal du have den, hvis den kommer her til foråret?

Kilde: Neogaf og The Verge