Så god er iPad Air

På fredag er det den 1. november og det betyder, at iPad Air kommer ud i et hav af butikker verden over - også Danmark. Men mens de europæiske medier må vente med at få fingre i den nye iPad, så har amerikanerne haft den i et lille stykke tid og kan derfor komme med deres anmeldelse i dag.

Og generelt ser det ud til, at Apple igen har gjort det med den nye iPad Air, der høster roser hele vejen rundt. Flere medier ophøjer den endda til den bedste tablet på markedet indtil nu. De er også alle enige om, at det ikke er den store forandring, og der ikke er voldsom meget innovation i produktet, men den højner kvaliteten på tabletmarkedet.

En størrelse der ikke brækker din næse

Og det skyldes til dels selve det nye og lette design iPad Air har fået. Som Engadget skriver.

- På trods af sin lille og lette størrelse føles den på ingen måde spinkel. Dens unibody aluminium-chassis er lige så solid som på ældre iPads.

Og flere medier er enige i, at designet og den mindre ramme netop gør sig gældende, når man eksempelvis bruger begge hænder på skrivebordet eller når man ligger og læser, og ikke behøver at frygte at tabe den over næsen, som man åbenbart ellers ville frygte med den gamle iPad, ifølge New York Times.

Bedre batteri end hvad Apple selv siger

Ligeledes er de 64 bit meget aktuelle i iPad, når man kigger på de nye apps som iWorks og iLife. Som TechCrunch skriver, så "føles alt hurtigere og mere lydhørt", og flere rapportere også om langt bedre batteritid end hvad Apple selv har oplyst. Walt Mossberg fra All Things D fik endda sin Air op på hele 12 timer og 13 minutter med skærmen på 75 procent lys og wifi tændt.

- Denne nye iPad er ikke en radikal nytænkning af, hvad en tablet kan være, men det er en stor forbedring af et vellykket produkt. Det er den bedste tablet jeg nogensinde har anmeldt, skriver Mossberg i sin anmeldelse.

Faktisk er det et produkt, som de fleste klart kan anbefale, og som The Loop konkluderer:

- Det er meget svært at beskrive, hvor god iPad Air føles i hånden uden faktisk selv at prøve den. Det er lidt ligesom første gang du så en Retina-skærm - et chok.