Så mange bruger udskældt Apple-system

Forandringer er ofte noget den almene bruger og befolkning måske ikke er mest glad for, når det kommer til tjenester og systemer, som vi bruger dagligt. Store forandringer betyder ofte store klager.

Sådan er det med Facebook og sådan var det også da Apple skiftede udseendet og designet radikalt med deres iOS-opdatering. Men selv om det er et system, som flere mener er unødigt forvirrende, så er det et system, som de fleste iOS-brugere nu har opdateret til.

For Apple kunne efter en uges målinger komme frem til, at hele 74 procent af de nuværende iOS-enheder som iPhone og iPad kører iOS 7. Et imponerende højt tal, der er hjulpet på vej af, at man ikke længere behøver, at koble sin enhed til iTunes eller computeren, men det hele kan gøres trådløst.

For dem der måske synes, at opdateringen ikke just er den bedste, så kan der forhåbentlig være hjælp at hente, når Apple lancerer den næste 7.1-opdatering. Hvornår det sker ved vi endnu ikke helt, men beta-udgaven er ude, så der går ikke alt for lang tid.