Sådan ser du stadig beskeder uden at hente FB Messenger

Der findes en del modstandere af Facebooks tvang, der længe har prøvet at ignorere rådet om at installere Facebook Messenger, som en seperat app. Men nu går den ikke meget længere, da Facebook helt lukker ned for beskederne i Facebook app’en. Eller det skulle man ellers tro.

Et enkelt lille fikst trick, som først er påpeget af The Guardian og Mashable, gør det overraskende muligt at omgå dette krav og lade tingene forblive ved det gamle.

Sådan gør du

Når du åbner beskeder i Facebook-app’en har der længe været en påmindelse om, at de lukker tjenesten ned og du i stedet skal trykke på linket til FB Messenger. Du har længe prøvet at ignorere det, men denne gang skal du klikke på Installer.

Derfra bliver du taget over i enten App Store eller Google Play, hvor du kan hente Facebook Messenger. Men her skal du stoppe download igen, inden den er færdig.

Når du nu går tilbage i Facebook og tjekker beskeder, så skulle alt gerne være ved det gamle. Enkelt nok.

Spørgsmålet er så bare, hvor længe Facebook lader det lille vindue være åbent. De kan hurtigt lukke ned for det med en opdatering, så udnyt det så længe det varer.