Samsung dropper plastik: Galaxy Alpha lander snart

Der er stadig kamp til stregen på smartphone-fronten, og Samsung klarer sig forrygende, hvis man kigger på salgstallene. Deres Galaxy-serie er uhyre populær, og de vil nu prøve noget nyt på både design og materialevalget.

De har netop lanceret deres nye Galaxy Alpha-model, der tager skridtet væk fra plastik. Deres tidligere Galaxy-modeller har alle været iklædt plastik fra næsten top til bund, og det har en del kunder og brugere set som et manglende kvalitetstegn.

Men den nye smartphone kommer nu i metal, så den på dét punkt nu minder mere om iPhone. Samsung siger selv, at Galaxy Alpha er en solid konstruktion med en metalramme, og at den skulle være en af de tyndeste Galaxy-modeller til dato.

Der er dog ikke tale om en topmodel, selv om den kan bryste sig af en Octa Core (Quad 1,8 GHz + 1,3 GHz). Skærmen er nede på 720p i opløsning, der er et stykke fra deres tidligere fokus på højtopløselige skærme. Men prisen er stadig høj. Hele 4.995 kroner skal du af med, der virker usandsynligt højt for en mellemklassemobil.

Samsung oplyser, at metal-modellen kommer til Danmark den 12. september. Skal du have den?