Samsung vil lave falske flammer på komfuret

Hvis du skulle være i tvivl, så er køkkenet det næste naturlige skridt for den teknologiske udvikling. Flere producenter står i kø for at vise dig fremtidens køkken, der både er vel forbundet og i den grad højteknologisk.

Og induktions kogepladerne står foran en fornyelse, hvis du spørger Samsung. Ved induktion kan det være svært, at se om kogepladen er tændt, og derved kan du nemmere komme til at brænde dig.

Men med Samsungs nyeste teknologi kaldet ’Virtual Flame Technology’, vil et sæt blå LED-lys hjælpe dig på vej.

For lysene projekterer blå ”flammer” op på din gryde, så du kan se den er tændt. Og alt efter varmens styrke vil flammerne ændre sig, præcis som almindelige flammer på blandt andet et gas-komfur ville gøre.

Og som det er set på andre induktions-kogeplader, så kan du ikke helt komme til at brænde dig, hvis du alligevel skulle komme til at smide en flad klør fem på kogepladen. For induktionskogepladerne vil først varme op, når der kommer metal på dem.

De nye virtuelle flammer skulle blive en del af Samsungs nye Chef’s Collection, der begynder fra en pris på 3.600 dollar, hvad der svarer til næsten 22.000 kroner.