Se TV 2s kanaler overalt på computer, mobil og tablet

I dag er TV 2s nye webkanal blevet lanceret. TV 2 Play er stedet hvor du kan se live-tv, film og alle TV 2s programmer på både computer, mobil og tablet. Sådan er den nye tjeneste.

TV 2 er i dag åbnet op for fuld skrue på nettet og på mobilen med den nye on-demand-tjeneste kaldet Play, der i dag afløser TV 2 Sputnik. Her er det muligt som abonnent at se live-tv fra alle TV 2s kanaler, se ældre og leje nye film eller vælge at se TV 2s programmer. Og det kan alt sammen lade sig gøre på farten på både computer, mobil og tablet. 


I første omgang er sitet play.tv2.dk åbnet og det er muligt at hente apps til både iPhone og iPad. Der bliver arbejdet på en Android-version, men den er desværre ikke ude i dag, oplyser Play-teamet. Samtidig er det planen, at tjenesten vil komme ud på andre platforme som eksempelvis smart tvs, så du kan nyde det hele fra sofaen. 


Play på nettet med et nyt og mere mørkt design, som går igen på både apps og i browseren. 

- Med TV 2 Play kan danskerne stille ind på livesignalet fra alle vores kanaler, uanset om de sidder i toget, er på familiebesøg eller bare er for langt væk fra det velkendte fjernsyn hjemme i stuen – og uanset om de har pc, iPad eller iPhone, forklarer Gregers Wedell-Wedellsborg, direktør for TV 2 NET, og uddyber valget af det nye navn:

- Vi kalder tjenesten TV 2 Play, fordi vi ønsker at bakke op om Play som et samlende begreb for næste generations tv-tjenester, som det er tilfældet f.eks. i Sverige.


TV 2 Play på iPad, så du altid kan se TV 2-kanalerne og deres programmer.

Vi så gerne, at tjenesten snarest kom til flere platforme, og man måske kunne finde en anden løsning end Microsofts Silverlight, som er nødvendig på både computer og mobil, men derudover fungerer tjenesten ganske fornuftigt. Første gang man åbner for eksempelvis iPad app'en, går der lige et par sekunder før billedet går fra kraftigt pixeleret til et mere skarpt billede. Dog stadig ikke HD-skarpt, men det må komme meget snart.

Det er fedt, at kunne se film fra TV 2 Films katalog på ingen tid, så man altid har en eller anden titel liggende på lager til de kedelige aftener eller lange togture. Derudover er det også ganske nemt at leje nyere film som blandt andet Sherlock Holmes 2, hvis man lige var i humør til det på sådan en solskinsdag.

Den største nyhed i Play 

Forskellen mellem Play og Sputnik er til at føle på. Ikke blot på det grafiske udtryk, men hele tilgangsvinklen til live-tv og ikke mindst programmerne. Det er langt nemmere at finde rundt og se afsnit af Danish Dynamite, Dagens Mand eller den helt nye Zulu-serie Suburgatory, hvis det er det der lyster. 


En af de helt nye ting ved Play er blandt andet muligheden for at se live-tv uanset hvor du er.

Og det helt store hofnummer og den nye ting, er live-delen, hvor man nu kan se alle TV 2s kanaler på farten. Så længe man har ordentligt mobilt netværk er der ikke megen slinger i valsen på kvaliteten, og specielt News er oplagt til lige at få en bid af til og fra arbejde. Med et seperat ikon til live-tv og store ikoner til de forskellige kanaler, er det endelig blevet enkelt at se TV 2 på farten.

Dog har jeg oplevet en del udfald til tider, som forhåbentligvis bare skyldes til opstartsproblemer, men det er selvfølgelig ikke oplagt, når man nu bare gerne vil se lidt tv. 

Prisen ligger på 119 kroner om måneden og du kan hente app'en i iTunes her.

27
Kommentarer

OpenVPN + Netflix (+ andre US services som CBS, Starz og mange andre) er vejen frem.. Så kan TV2 pænt sidder der og overveje om prisen måske burde have hammeren hvis der skal kunder til.
Jeg gider i hvert fald ikke betale så sygt et beløb for at se 2-3 udsendelser som jeg tilfældigvis kunne synes om.

op
44 brugere har stemt

For mig at se ligner det en penge maskine der ikke kan få nok i kassen.
Jeg betaler for tv2 hjemme og i sommerhuset og hvis jeg vælger dette produkt kommer jeg til at betale tre gange for samme produkt som jeg ikke har mulighed for at udnytte.
Når der er betalt en gang burde det være nok for programmerne man kunne evt tage et gebyr for rettighederne for at modtage flere steder.
De burde skamme sig griske tv2

op
48 brugere har stemt

Jeg var så en af de faste brugere af Sputnik. Den 16/5 blev mit abonnement fornyet for 3 måneder til gammel pris og det blev så også sidste gang.
Har ikke tænkt mig at gå fra 179,- hver tredie måned til 99 kroner om måneden (prisen for de allerede eksisterende kunder).

Det er kun 18 kroners forskel, men jeg brugte ikke Sputnik ret meget i forvejen, faktisk kun når jeg skulle se Morgensen & Kristiansen eller Tirsdagsanalysen, hvor jeg havde glemt det på tv, så der var absolut ingen grund til at fortsætte.

Med en merpris og et produkt der ikke er det mindste anderledes end før, udover designet, så var beslutningen om at stoppe meget nem at tage.

Tror jeg vil kigge lidt på den netflix løsning, som en bruger tidligere har skrevet lidt om. Det ville da være noget der kunne bruges og så til en fornuftig pris.

op
43 brugere har stemt

Att.:. Peter Bjerg Olesen

Lidt respekt og saglighed ville ikke skade. :-)

Til jer andre: Ja, jeg ved det "Don't feed the troll" - Men kunne ikke lade være :-)

op
47 brugere har stemt

Sputnik, Play eller hvad I nu kan finde på at kalde det er det rene bondefangeri... At I kan finde på at tage så mange penge for så dårligt et produkt er mig ubegribeligt. Skam jer!
TV2 kanalen er død for mig, og hvis man kunne få lov at vælge den fra hos antenneforeningen havde jeg gjort det for længst. Der er INTET på jeres kanaler der er værd at se og i sær ikke på hovedkanalen.
Men ikke nok med at man er tvunget til at betale for det møg, så er man tvunget til at betale yderligere, hvis man skulle få lyst til at se en enkelt af de udsendelser på nettet, fordi man ikke sidder over sit TV som en anden høg... Glem det og lav nogle ordentlige programmer.
PS undrer mig over hvordan i kan være så mange på Beep redaktionen og så lave så lidt indhold? Eller er det fordi I ikke er fuldtidsansatte?

op
41 brugere har stemt

Var også meget tilfreds med Sputnik. Det var en god vare til en fornuftig pris. - Men nu synes jeg at prisen er i overkanten. - Har d.d. opsagt min Sputnik abonnement i ren og skær protest.

op
57 brugere har stemt

Spørgsmål til David Guldager og Beep redaktionen:
Jeg synes det er fair nok at I bringer dette som en nyhed, da det har interesse for gadgetinteresserede. Dog kunne lidt yderligere kritik være rart. Synes I f.eks. prisen på 119 kr om måneden er fair? Jeg har fin forståelse for, at det kan være svært, at skulle finde et sted mellem god objektiv journalistik og tilfredstillelse af arbejdsgivere, der ikke har nogen interesse i at se deres eget produkt få en dårlig kritik. Jeg synes lidt kritikken halter i denne nyhed. Mit spørgsmål er egentlig bare, om det for jer kan lade sig gøre, at holde jobbet som kritisk gadgetjournalist og jobbet som ansat på tv2 fuldstændigt adskilte?

op
65 brugere har stemt

når i ikke selv kan flinde ud af at spænde hjælmen hos tv2 så vil jeg forære jer en helt gratis ide, lav jeres tv2 play og giv os der har betalt for tv2 mulighed for at komme på gratis, vi har betalt for det i forvejen, godt hvergang vi åbner en film eller en anden udsendelse så send en reklame til os, der er målrettet, til os, uden tvivl så vil anonce betalere gerne betale pænt for vores tvangs indlagte 30 sek rekame det er helt fair, at vi betaler via reklame for intet er jo bekendt gratis, nu kunne i hvis i virkeligt var i smarte åbne op så film afbrydes med 10 sek reklamer for hver 20 min og vil vi ha det uden afbrydelser i udsendelsen, ja så skal vi betale men ikke 119 kr md, nej det er urealistisk høj pris 20 kr md, og nu kun med reklamer før vi får lov til at se det vi gerne vil se, kom nu ind i kampen kære tv2 for 20 kr md, kun med rekamer før udsendeserne, der vil i få rigtig mange med regne stykke max 50.000 danskere mener at 119 kr er ok og det er de kunder i får med, ca 6 ,mil/md. godt pris 20 kr pr md, plus 50 kr i reklame værdi til 500.000 danskere lig 35 mil pr md eller ca 6 gange så meget, se sportify som bevis på at der faktisk er penge i at give folk det gratis eller lade dem betale hvis de vil bruge den på flere platforme, android og ifone gebyr + 20-50 kr md. men vær nu smarte og åben den op så vi kan bruge den på medie streaming platforme, som eksembelvis http://wdc.com/en/products/homeentertainment/mediaplayers/ eller google tv. appel tv box mm. jeg vil gerne betale 20 kr md for at få lov til at kunne streame til min box, det er fair, men 119 kr/md glem det

op
55 brugere har stemt

119 kr/md det eneste der kunne forsvare den pris var hvis i som den første web tjenste fik dansk adgang til netfix, nå ok det er ikke med for de 119 kr, GLEM DET !!!!!!!! endnu en web tjenste der ikke fatter at vi der ude IKKE er dumme, jeg har lige købt mig denne her fede lille WD box http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330 for ca 700 kr, nu koster netfix 7 dollars pr md, og det samme gælder huluplus 7 dollar ( er mulig at åbne som om man er i usa via den fede wd box). huluplus og sportify ja alt det kan boxen plus meget meget meget meget meget meget mere, så fuck jer og jeres tv2 play, forlidt til alt formange penge, vågn op kære danmark zzzzzzzzzzzzzzzz øøøøøø er vi i år 2012 trode det var 1992, og jo 1992, det var den gang tv2 faktisk VAR cool!!!!!!!! og det er tv2 bestemt ikke idag nu er i dagen efter Yesterday's News efter man har pakket fisk ind i avis papieret, og at være så hård i munden er faktisk sagligt i denne her debat, for tv2 spænd hjelmen :-(

op
49 brugere har stemt

119,- / md. er ganske enkelt for dyrt.
Jeg tilslutter mig de tidligere udmeldinger om at, alt jeg får for de dobbelte penge, modregnet sputnik, er et nyt layout. Jeg mister sågar muligheden for at se sputnik på mit sony bravia TV.....flot.

Opsigelse hermed indgivet. Tak for sputnik, farvel og tak TV2 Play. Der findes nu bedre og billigere produkter på markedet.

op
58 brugere har stemt

Når prisen kommer ned i nærheden af 20kr om måneden så er jeg på, ellers ikke.
Kan ikke gå længe inden prisen falder drastisk.
Det må trods alt være bedre at få 20kr/md fra nogle tusinde kunder end at få 119kr/md fra nul kunder..

op
63 brugere har stemt

Hermed opsagt abonnement - Var ellers fint tilfreds med sputnik.

op
52 brugere har stemt

Tænk at skulle betale dobbelt så meget for ja... stort set ingenting ekstra. Har ellers parabol og nød at kunne udvide min TV flade til en fornuftig penge, men til den pris er jeg simpelthen for nærig. Jeg er nemlig en af dem der foretrækker at se tv hjemme, og derfor ikke vil betale dobbelt så meget for funktioner jeg aldrig kommer til at benytte og i øvrigt synes er ligegyldige, så TV2, der er lige røget en abonnements opsigelse ind i Jeres email.... :-(

op
44 brugere har stemt

Helt ærligt. Jeg betaler for næsten alle TV2-kanaler gennem kabel-tv hos YouSee. Jeg må også betale til Boxer for TV2-adgang fra sommerhus. Jeg vil altså ikke betale 119 kr. om måneden for at se TV2 på nettet. For det første mener jeg ikke at TV2-udsendelserne samlet set er så meget værd. For det andet mener jeg, at man burde have gratis adgang, når man ad den ene eller anden vej i forvejen betaler.

op
75 brugere har stemt

Ned med prisen, så kunne jeg godt fristes til at benytte mig af det.
Jeg føler ikke lige for at skulle betale kr. 119,- /mnd for at kunne se noget på de 3,7" min mobil har som skærm. Desuden er WP jo heller ikke understøttet (endnu), så det kommer lidt af sig selv hehe
Måske skulle det der udvikler hold kigge lidt på HTML5 frem for alle de andre "sjove" løsninger, HTML 5 understøttes jo både på iOS, Android og WP. MAKE IT SO!

op
51 brugere har stemt

Ja, prisen er nok for højt sat, især da Sputnik kostede det halve. Til gengæld er app'en til iPad væsenligt pænere end den gamle Sputnk-app.

Egenlig ville jeg gerne betale for TV2 Play, men DR mener åbenbart, at jeg skal tvangs-betale 2 x 1176 kr. om året til dem først.

DR NU - gratis min bare r**.

op
53 brugere har stemt

Personligt har jeg Stofa som TV udbyder, og der kan jeg allerede se kanalerne live på farten med Stofa WebTv plus andre .. Så Live tv øger absolut ikke værdien for mig, og jeg kan ikke få mig selv til at bruge 119 kr/md. yderligere på TV2 Play ..

I har da formået at have reklamer i jeres onlineklip på www.tv2.dk, kunne der ikke laves en lignende model med delvis reklamefinansieret indhold på Play? 49 kr./md. for muligheden for at se "arkiv" materiale ville være interessant for mig og et godt supplement til kabelpakken ..

op
48 brugere har stemt

Jeg må indrømme at jeg ikke giver meget for dem som synes tjenesten burde være gratis... Altså helt ærligt i betaler mellem 15 og 20 kroner for TV2 på jeres TV... Og så mener i at i samtidigt kan få streaming oveni?
Har i da helt tabt sutten...??

Men så PÅ DEN ANDEN SIDE...
119kr./måned... TV2 må tror at pengene hænger på træerne.
Altså folk betaler i forvejen 3-4-500 om måneden for at deres TV-pakker (de fleste anyway) - Det er jo altså en BETRAGTELIG merudgift til TV hver måned, for at bruge en service, som >90% måske bruger 1-2 timer om måneden...

Jeg siger jo stadigvæk at der mangler et firma som laver "streaming TV-pakker", så man kan betale pr. kanal eller pr. pakke man ønsker at have adgang til... Men ét SAMLET sted, for alle udbydere - så vi slipper for ViaSat OnDemand/ViaPlay, YouSee Play, TV2 Play og alle de andre... Som forresten heller aldrig har fundet seriøst fodfæste alligevel...

Hvis man samlede det på et site, så kunne man også bruge det til f.eks. sin HTPC istedet for en traditionel Kabel-TV forbindelse!
Så kunne man også lave integration med Mediacenter software og lignende.

Men ved godt at det handler om at TV2 ønsker at sælge deres kanaler direkte til forbrugeren og dermed klippe mellemmanden ud... For tror da hvertfald ikke på at TV2 får 119kr./måned fra YouSee, Stofa eller Boxer for deres kanaler...
Så et eller andet sted, kredit til TV2 for at forsøge at blive betalt 2 gange for at levere præcis det samme som altid...

Tror bare ikke på at det holder en meter...

op
46 brugere har stemt

Dumt træk af TV 2. Forståeligt at man vil ind på online-tv og on demand-markedet, men en pris på over 100 kroner om måneden? Det er da at skyde sig selv i foden.
Konkurrenterne NUTV og Viaplay klarer sig fint med abonnementer til 99 kr om måneden, og sammen med DR NU og DR Bonanza, der er gratis, ligger TV 2 Play rigtig skidt i svinget.

op
55 brugere har stemt

Hvis jeg vil se programmer fra TV 2, så skal i sgu være GRATIS, lige som DR er med sine kanaler. Så 119 kr. vil jeg bestemt IKKE betale for at se jeres programmer. Stram jer an og bliv gratis, TV 2!

op
68 brugere har stemt

Ja man kan se DR´s kanaler og programmer HELT gratis og DR-HD er endda i HD, så vil nogen sige at ja men det er igennem Licensen ja men jeg betaler sgu også for TV2 idag gennem YouSee sååeeee deeet.

op
51 brugere har stemt

Nej hvor lækkert et ny brugergrænseflade til Sputnik til dobbelt Pris ?

På Sputnik kunnne jeg for 69,- md. se
Live TV
gense alle programmer
se film fra TV2 Film
og leje film

Med TV2 Play kan jeg så for små 119,- md,
Live TV
gense alle programmer
se film fra TV2 Film
og leje film

Hvad er det som er nyt ved TV2 Play ?

op
67 brugere har stemt

Vil nu også sige at nu hvor jeg betaler for TV2 igennen min Yousee-pakke, så troede jeg faktisk dette ville blive gratis - eller i hvert fald en noget lavere pris end 119kr/md. Det er over 1/3 af hvad jeg betaler for min fuld-pakke - og så meget merværdi ser jeg personligt ikke i TV2 Play. Det er meget muligt, at jeg har misforstået det eller at det ikke bliver solgt godt nok af TV2 - men jeg ved ikke helt prisen giver mening.

op
61 brugere har stemt

Som gammel bruger af TV2 Sputnik, kan jeg ikke andet end følge mig en smule r@#randt. Prisen stiger betragteligt og til mit forbrug for jeg reelt set kun et nyt layout. Jeg tror ikke, at jeg bliver ved med at gør brug af TV2s service.

op
68 brugere har stemt

Licens har ikke noget med tv2 at gøre, men betaler da for tv2 i min tv-pakke (samt alle mulige skod kanaler jeg aldrig har set), så der "burde" man få adgang igennem (efter min mening).

op
92 brugere har stemt

Du betaler jo ikke licens til TV2 længere^

Jeg ved ikke om du har lagt mærke til det, men TV2 har kørt på brugerbetaling siden nytår

op
60 brugere har stemt

Og jeg som troede at jeg betalte licens på forhånd...119 kr. ellers tak...Så mange guldkorn er der så heller ikke på tv2.

op
76 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: