Sidste Chance: Vind en lækker bærbar

Det er tid til forandring. Sommeren er kommet til Danmark, og det er derfor på høje tid, at du puster nyt liv i dit computerbrug.

Over 300 millioner computere på verdensplan er mere end fire år gamle, og to tredjedele af dem er store, tunge stationære desktop-computere. Derfor er tiden inde til at sige farvel til din gamle pc og bruge sommeren på at vinde en splinterny ultrabook med TV 2 Beep og Intel.

Du deltager i ’Refresh’-konkurrencen ved at lave din egen video, hvor du på en sjov og anderledes måde argumenterer for, hvorfor netop du har fortjent at løbe med sejren. Din video, som ikke må være længere end et minut, skal hashtagges med #tv2beeprefresh og uploades på YouTube samt deles med dine venner via Facebook og Twitter.

Juryen, som består af Beep-redaktionen og repræsentanter fra Intel, vægter både kreativitet, antal afspilninger på YouTube og din evne til at sprede videoen viralt via de sociale medier.

For at deltage i konkurrencen skal du sende din video til os på beeprefresh@hkstrategiesapps.dk, så vi har den senest den 14. august 2013. Sidst i august annoncerer vi vinderen, som bliver kontaktet direkte. Vedkommende modtager en ASUS VivoBook S551LB med en Intel Core i7-processor inden i – en superslank ultrabook til en værdi af 7.999 kroner. Se den på billedet øverst i artiklen.

Så send os dit bidrag, få din video spredt viralt - og husk at bruge hashtagget #tv2beeprefresh. Vi glæder os til at se kreativiteten løbe løbsk henover sommeren.

Læs konkurrencereglerne her.