Skjulte iOS 8-features: Så vilde er de

Efter 2 timers kodning, demonstration og nyhedssnak, så skulle man mene, at Apple havde nået det meste, men i virkeligheden gemmer det nye iOS 8 på en hel del andre features, som Apple ikke nåede.

Så din telefon og iPad vil ikke blot kunne sende lydbeskeder på sms, redigere i billeder og lave nye søgninger, der er nogle overraskende lækre mere eller mindre skjulte features, der gør en forskel. Vi har samlet nogle af de spændende funktioner her, som du kan se i videoen.

Batteribrug

Dine apps kan nu fortælle hvor meget de egentlig trækker i batteri. En nyttig information så du ved hvilke apps, der er gode at slukke. Android-brugere har i flere år haft denne smarte feature.

Selvstændig eksponering

Fokus og eksponering er i Apples styresystemer næsten gift. Det vil sige, at du skal sætte fokus et bestemt sted i billedet for at ændre på lyset. Men nu har man fået selvstændig eksponering, så du kan få bedre billeder.

Men vi stopper ikke her. For Apple har også fået plads til andre features, der er så fede, at vi blev nødt til at fremvise dem seperat i en anden video.

Timelapse

Lav en tidsforskudt film, hvor du filmer en solnedgang, skyerne der driver forbi eller andet i en fed video. Ved at tage et hav af billeder og så efterfølgende sætte dem sammen, har du utvivlsomt det næste hit på de sociale medier.

Dansk diktation

At skrive er så gammeldags. Nu handler det om din stemme, så du kan i stedet diktere en hel mail med stemmen. Det har maan længe kunne på engelsk, men nu er det også muligt på dansk.